Pages

Tuesday, October 12, 2010

this is my first time...


Disember 2009
love like this

September 2010
love like woe

hahahahaha. takde motif kan letak gambar sebegitu rupa? ecehhh saja je nak menghidangkan gambar super duper comel *sila muntah hijau* uhuuuu malam ni JK sekejap. entry ini bertajuk this is my first time... being alone. Abah dan Emak takde huhuhuhu so ni lah pertama kali tido rumah sensorang sob sob sob :( :( :( rindu sudah mula menerjah di fikiran hukkkk. rasa lain macam sebab kena beli makanan sendiri lak haha tak beli pun sebab since kerja ni if shift petang sudah jarang dinner. padanlah kurus ek :p takde motif pun entry ni hahahaha okay bye mahu mandi :D :D :D



xoxo


tetiba rasa berdebar sensorang
bengot!

2 COMMENTS:

shiela-suka-suki said...

jangan pandang belakang congkak jangan tegur niyang rapik..hahahahah

Shahira said...

tak takut pon :P