Pages

Monday, August 23, 2010

23082010


this post is dedicated to her
the girl that I loved, admired and adored
of her honesty and true friendship

today is her birthday
23rd of August 2010

Diela Lalink
she is like my motivator for now
:D :D :D

tadi saya pergi interview kerja. macam dapat je insya Allah ada rezeki tak kemana kan kengkawan? pastu jumpa lah dengan Cik Diela. oh damn! she is so gojes with her new look and style. wearing same shawl like me *tanda-tanda itu adalah soulmate haku* muahahahahaha pastu dengan kasut tumit tinggi 3.5'' pehh dia lagi tinggi dari haku? eleh tinggi sedikit je ;p saya just pakai gladiator flat je sebab malas nak bertukar kasut merah ranggi. nanti bertukar jadi devil wears Pra eh silap mana mampu beli Prada tapi devil wears Vincci hua hua hua.

hari ini birthday beliau. saya belanja kek coklat dari Starbucks serius sedap weh tak terkata. trust me lagi best kot dari kek Secret Recipe. baguihla kan. haku belanja kau Starbucks kau belanja haku Secret Recipe wakakakakaka. well Diela, I really loved you and appreciated our friendship. meskipun dulu kala kita pernah bergaduh berperang tapi kita tetap berbaik semula dan menjadi semakin rapat. walau papepon kau ialah kawan baik aku sampai mati. aku janji!!!

have a blast on your 24th birthday
:)

tuan empunya blog bersama dengan birthday girl
memakai shawl yang sama tapi jalur kaler lain
dan dia memakai eye liner
saya tidak
(--'')

birthday card from us!
tuan punya blog dan Cik Afie!

baca jangan tak baca
penat weh buat karangan UPSR

dia ni gilakan kereta Alfa Romeo
tapi ini bukan kereta idaman

tengok pelbagai jenis kek pada bulan puasa
damn!

strawberry marshmallow cheese
thanks Diela!!!
muahhhhhhhhh!



xoxo


happy birthday!

4 COMMENTS:

diela ;) said...

huaaaaaaaaaaaaa...so sweet of u!! yeah. trimas sbb jadi kwn aku sejak form4 dlu. dari enemy ke bff! LOL

friends forever! xoxo

Shahira said...

hehehehehe.
love u!!!

LORD ZARA 札拉 said...

sedap gila tu wei!

Shahira said...

sgt!!!
^_^