Pages

Wednesday, August 25, 2010

nak jadi macam mereka


ini ialah Hana Tajima Simpson
cantik kan beliau?
seorang mualaf berketurunan omputeh dengan nihonjin
no wonder she is so flawless
oh yes she is wearing that shawl

****

and she with Yuna
also wearing the same shawl

****

and this is me

ini ialah Shahira dan bukannya Hana Tajima Simpson
sobsobsob
I am wearing shawl Syaheera plain
grey in colour
apesal eh bukannya nama shawl Shahira plain wakakakakaka
(--'')

emm what do you think of this shawl? nak je tarik-tarik macam Yuna pakai tapi nanti oh my gosh mukaku terlalu bulat. sangat bulat wuu macam belon. tak berani tengok muka sendiri kat cermin. ataupun boleh je kan pakai ala-ala Hana, means pakai macam shawl tak siap tapi proper. da try buat tapi macam susah je. lagipun shawl ini pendek tak cukup panjang sangat macam Yuna. heee ape ntah haku membebel.

oh yes. shawl di atas telah berjaya dibeli daripada blog http://auratudung.blogspot.com pilihan shawl, tudung dan pashmina sangat cantik, lawa, dan rambang biji mata nak memilih heeee. harga pun ada daripada harga retail dan borong. murah dan berpatutan :D :D :D shawl Syaheera plain ini berharga RM23 untuk retail price ya.



xoxo


terfikir nak match dengan baju apa?
T_T

8 COMMENTS:

Zatil Aqmar said...

hana's style looks effortlessly stunning. to me yg tu lagi lawa kot :) let it loose, tak nmpk mcm try too hard sgt. but proper.

sy pun tak reti pakai shawl HAHA just my opinion :)

gmbr2 kak sha amik makin lama makin cun lah grrr! nak tuka slr ah camni.

Shahira said...

akak pn rs cmtu.
let it loose sket kan?
heee thanks zatil for giving an opinion.

HAHA apelagi zatil jom pakai shawl.
;)

hihi gmbr2 tu edit je lebey but thanks for that compliment.
;p

.ieLah. said...

wahh! da dapat da shawl dia! :D

sha makin bergaya gaya gaya sekarang. hihi

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

nampak sgt best!

nak cari gak, tapi muka den pon boolat gak~

sob3~

Shahira said...

heeee.
rs pelik lak pakai shawl melekat2 nih ielah.

Shahira said...

just try la zara.
u'll love it.
:D

.ieLah. said...

rase je pelik, tapi orang tengok lawa..so abaikan je pelik tuh..ekeke

Shahira said...

ekekekekeke.
kene pakai ala2 yuna baru rs mcm tak sgt botak kepala ni.
T_T