Pages

Tuesday, August 3, 2010

hari terakhir berada di Malaysia


hai semua. quite few days kan saya tidak bercerita panjang. sebab takde idea. nanti kalau paksa juga tulis entry, confirm entry tersebut tidak berkualiti. takdelah korang nak ketawa terkekek kekek, sengih kerang sendiri sendiri and at least my writing can make you smile, once. rite dear? okay tajuk entry memang takleh blah. rasa macam nak lempang diri sendiri sebab tak percaya. huh. esok sudah nak terbang ke oversea. BHAHAHAHAHAHA oversea seberang je ek Cik Sha? esok flight pagi dari Kuantan pukul 1020pg tapi... saya masih tidak packing pape pon. sebab? malas. rasa nak tidur je serius haku tidak tipu. tadi pun duk layan Grey's Anatomy Season 6. confirm haku packing tengah malam buta...

enough for babbling. nak story sket je. tak banyak. sket je. malam tadi saya dinner dengan Cik err silap! Puan Ain. weh hari ini genap sebulan mereka berkahwin. gila... sampai sekarang saya tak percaya yang beliau telah berkahwin and I'm her OP for her weds. heeee. mujur dapat husband yang bisa buat haku gelak. jangan memain. husband beliau telah bagi green light tahu untuk beliau keluar ronggeng jimba dengan saya seorang je ;pp hikhikhik terasa diriku begitu berharga.

saya rasa saya tak boleh makan nasi. asal makan nasi je mesti perut sakit dan diakhiri pergi toilet. wth is wrong with me? awak tu orang Melayu takkan lah boleh alergik nasi? huuu. jadi malam tadi dinner western :D makan chicken chop dengan teh ais di tempat feveret, Coffee Street. terbaik pekena teh ais huhuhu pasni dah rindu T_____T'' isteri orang tu cakap lapar gila kan tapi makan tak habis pun! haku gak yang duk sumbat bagi makan habis hukhukhuk. se'eh perut sekejap. pastu bernafsu lagi struggle drive thru McD Teluk Chempedak meskipun tahu akan jem. demimu McFlurry Oreo *wink wink*

jom layan gambar. korang tatau haku pakai tudung style camne. ada ke beliau cakap haku macam makcik? hekhekhek. style tudung memang takleh blah. teringat zaman muda mudi pergi Fardhu Ain pakai tudung style camni wakakakaka. even my mom pun pelik kenapakah saya memakan tudung sebegitu rupa. saya ada je tudung bunga kaler kaler ni tapi tak pakai sebab tak konfiden. tapi sekarang dah konfiden sebab tu tibai jek!!!

style tudung zaman purbakala
tengah-tengah tu cincin hikmat Ultraman Taro
HAHAHAHAHAHA
ada gaya ustazah tak?
T_______T

pura-pura minum air
konon-konon
eh comel lak?
;pp

ini tak pasti muka berlakon atau real
(--'')

trivia: perempuan akan jadi gemuk sedikit selepas berkahwin
HAHAHAHAHAHA
see you in the next 2 weeks!

burp!
se'eh perut!

****

itu cerita semalam. ini cerita hari ini. hey asal saya asyik cakap pasal makanan ni? asal jalan-jalan je mesti nak review makanan. manalah tak gemuk? ooppss!!! saya kurus maintain kurus bakal kurus apabila Ramadhan menjelma. just wait and see aaa. pagi tadi emak dan saya telah bersarapan di kedai tepi Sg. Kuantan. beliau nak sangat kan jadi saya layankan aje. pukul 930pg telah gerak ke tempat kejadian. emak makan mee calong rebus. macam mee sup katanya. saya pun nak juga tapi beliau tidak percaya saya boleh habis huhuhuhu bertuah betol. jadi emak telah orderkan untuk saya nasi lemak telur goreng dan teh ais macam biasa. nampak sangat kan hantu teh ais? ;p

nasi lemak tu best je tapi sambal lah pedas. saya tak makan pedas so bagi saya itu pedas even though saya tahu mesti ada yang cakap tidak pedas so whateverlah. nasi lemaknya tidak begitu lemak so best. saya tak memilih pun. saya bukan nak judge makanan tu best ke tak. asal boleh makan saya tibai tapi saya choosy pasal pilihan makanan sebab banyak sangat yang saya tak makan. either korang faham atau konfius ;) so enjoy the pics!!!

gian nak tangkap gambar bontot teddy bear
gambar ini tidak diedit
:D :D :D

mee calong rebus

aww kucing
well I hate cats and they do hate me too!

panas terik tapi ini baru je pukul 10pg
pengambilan Vitamin D sudah habis ye


arghh malasnya nak packing!
kan best ada bibik!
(-_-)''



xoxo


jenjalan cari makan best

9 COMMENTS:

.ieLah. said...

safe journey sha!
enjoy urself there :)

Shahira said...

thanks ielahhhhhhhhh!
:D

ishiko said...

wauww..likes ur photo ~

Shahira said...

thanks darl ;)

shiela-suka-suki said...

pelik bin ajaib.hehe
teruskan.anda tidak kelihatan seperti alien pun tika menyarung tudung tersebut.=)))

Shahira said...

time kasih.
HAHAHAHAHA.

sapphire said...

sha..
gambar yg cik teddy tu sgt la comey ! :)

nurayunni said...

cantik kamo pkai tudung cam tue..

Shahira said...

Heee.
Thanks 4 ur compliments dear :)