Pages

Monday, August 23, 2010

week of therapy


hye there. amacam terawih hari yang ke 13 kan? huhuhuhu. minggu lepas saya dan Cik Afie telah berlepas *ceh macam naik flight je* ke Kuala Lumpur. saja je ikut dia ekceli. sebab saya perlukan terapi dan penyembuhan di atas apa semua yang berlaku since Jumaat lepas. ingatkan pergi KL ni dapat lupakan semua tapi duhhhh si bastard keep messaging me asked to delete those entries that I wrote about him. what a loser. psychopath. eh menyampah lah nak cakap pasal bastard tu. baik fokus kat saya okeh kat saya ;)

ekceli pergi untuk just window shopping je tapi most of my friends did not trust me just to window? hahahahaha. kan dah betol korang doakan. window shopping itu shopping bagi saya hakhakhak. kata shopaholic tegar (--'') pastu sengkek pokai dsb. tu memang kena tanggunglah. siapa suruh belanja ikut dan. hmm saya kalau tension & stress memang kerjanya shopping je. itu adalah satu terapi bagi saya. if not, gila meroyan.

destinasi pertama ke KLCC. naik LRT je senang. tak payah nak harung jem tu satu hal pastu parking lagi mahal nak mampos huhuhuhu. sementelah Cik Afie dengan tunangannya, Mu'az, saya hang out dengan Lihin, my photographer for that day. weh terima kasih lah bebanyak sebab kau layan je kan aku ni hihihi. well you are my best friend dan terima kasih juga sebab berada di sisi haku ketika gembira dan sedih.

destinasi kedua lak kami pergi ke Sunway Pyramid pada hari Ahad. dekat je rupanya dari Bukit Jalil nak pergi ke Bandar Sunway. memang terbaik lah haku jadi GPS hahahaha. selamat tak sesat amin memudahkan perjalanan. hajat pun kat sini taknak dan takkan shopping tapi alik-alik tershopping jua. adoi adoi adoi. tapi takpe berbaloi baloi heeee.

jom layan gambar!
sedikit je...

this is what I wore
first time tu pakai maxi dress
shawl warna ungu
my faveret!

makanan berbuka saya
pretzel tapi huhuhu manis kemiang!
mujur gula perang kalau tak...

mari bertafakur sebentar...
apabila Shahira bertasbih
(-.-)

tempat hang out tanpa membeli air
craving latte tapi fikir saving duit
huuuuuuu

sesi berjoyah dengan Cik Ayin dan Sis Ili

uhhhh stalker!
;p

she wore cotton shawl
bilalah saya nak dapat ni...

encik photographer saya pada hari itu
:D

ini paper bag Body Shop tapi tak membeli belah pun
heee hadiah dress daripada Cik Ayin
super duper thanks!!!

te amo MNG
berjaya membeli sepasang slim fit jeans berwarna hitam
dan wallet ku makin menipis
sob sob sob

****

polka polki dots shawl
nampak macam muka saya pucat je pakai shawl kaler ini
walaupapepon ini adalah kali pertama
:D

sweet couple
Afie dengan tunangannya
kengkonon pada hari itu pre-wedding photoshoot
huhuhuhuhu

teruja dengan kaler ungu
pastu teruja dengan Esprit
nak membeli tapi hukhukhuk
touch and go jelah
T_T

hasil tangkapan saya
dress ala-ala vintage kaler hijau dan shawl merah-ungu

muka gembira tak boleh blah
tapi tu baru je pas nangis sebab teringat-ingat lagi
(-_-)''

we did have a great time and fun! buat gila-gila punya trip. macam zaman student je rasa. keluar pukul 3pg semata-mata nak cari McD depan Jusco tapi yang perginya ke McD lain pastu bila balik baru terjumpa McD destinasi sebenar. ha itu sangat lawak okay. sesat sana sesat sini boleh tahan juga signboards kat Bukit Jalil ni. sangat sedikit okay. menyusahkan pengguna jalanraya seperti kami yang terpaksa buat u-turn beberapa kali huuuuu T_______T

saya kuatkan hati semasa berada di KL. even dapat msg yang psycho daripada bastard but I did live on my life. live. breathe. love. ada juga saat-saat ketika saya down but hey, I got a lot of friends and family who are really support me. terima kasih sebab memberi saya support and hey, saya kan kuat ;) and this is my last message to that bastard:

YOU ARE LUCKY TO HAVE ME
NOT THAT I AM LUCKY TO HAVE YOU



xoxo


happy time!

24 COMMENTS:

=*NuRo0L* = said...

cotton shawl..? sy suke juga..beli satu rugi coz mahal,xberbaloi. so sy beli banyak.. boleh jual dgn kawan2 dgn harga murah.. padahal sy nk 2~3warna je..lebih nye let go pd kawan2..ok la dpt RM18 to RM20 je..kat blogshop RM30 plus2 kot..if you r interested,just text me..(0133563906) i'll sent it till ur front door..but limited color jela..

Shahira said...

heee ade tak nama blog?

=*NuRo0L* = said...

xde blogshop pon..coz sy bli personal..jual dgn kawan2 kat kolej je..add kite kat fb..nti leh tgk gambar cotton shawl tu..
http://www.facebook.com/nuruljannah.badrulhisham

Shahira said...

i tak boleh nak add u dear.
i baru je order shawl cotton syaheera.
yg mcm yuna pakai tu.
RM23 gak cmpur postage jd RM29.
tp tak sampai lagi.

=*NuRo0L* = said...

bg link fb kamu,i'll add you..

Shahira said...

err.
my fb pun xleh nak add LoL.
heeeee sb i setting private.
like urs.

=*NuRo0L* = said...

wait2..i unprivate my fb..try again ye..hi..bersungguh2 nk tunjuk kamu the shawls and i ad pin yg cute..harga sgt ok..tp xde blogshop coz committed sgt...

=*NuRo0L* = said...

ok..sudah open to public..add sy then nk private kn semula..hihi

nyna said...

gambar semua meletop.
hehe.
suka lah shawl yang sha pakai tu.
cantik :)

Shahira said...

still tak boleh nak add.
tak nampak mana butang nak add friend.
T_T

Shahira said...

heee thanks nyna.
sha baru je berjinak2 pakai shawl kaler terang benderang ni.
skg ni gile beli shawl lak.
(-_-)''

=*NuRo0L* = said...

sy upload kat blog sy la the picture..nti tgk kat personal blog i eh..jap2..bersungguh2 lg...

Shahira said...

okay darl :)

=*NuRo0L* = said...

ok..upload suda..pg la singgah.. reader yg lain pon dijemput.. kalo minat leh text sy.. sory la xde blogshop
http://miracleofheavenslight.blogspot.com/2010/08/hanya-untuk-sha-suka-latte.html

Shahira said...

sudah comment.
:)

faRa_diLa said...

Sha, ur new style is nice n beautiful...

full stop..

;p

LORD ZARA 札拉 said...

yang pakai cotton shawl itu budak FAB kan?

ikeyz said...

love yr new style beb... :D

Shahira said...

thanks fara.
i like it too.
and this is the new me ;)

Shahira said...

yup zara.
budak archi and then she's from KMJ too.
;)

Shahira said...

thanks shikeen.
all the right moves kan?
:)

B U N G A H A T I said...

hye zara.
saya lah budak fab and kmj tu.
haa..awak kenal je kot...kite kawan sabariah. hehe.

btw, cotton shawl tu sgt best.
belilah ramai ramai kat sini.

http://littleilsya.blogspot.com/p/about-us.html

lady mermalade said...

shawl yuna pkai? beli mane? nk tgk gak =.=

Shahira said...

:D
nnt akan diupload gmbr.

ayin promote jgn x promote.
;p