Pages

Sunday, August 29, 2010

niat sekadar niat


SEPATUTNYA niat saya ke ECM hanya untuk menemani Cik Nad shopping. huk. hanya dia bukan saya. saya just nak hantar surat konvo je ke Brands Outlet wuuuuu. tapi yelah niat tu sekadar niat. cis. kengkawan memang tak mempercayai saya langsung dalam bab-bab yang melibatkan shopping ni. sobsobsob. well, shopping is the best therapy tapi haku juga yang sakit kalau therapy every week wakakakakakaka ;pp jadi hari ini telah berjaya merembat 2 helai long cardigan yang telah membutakan mata kami sebab terpukau melihat harga huhhhhhh. papepon berbaloi-baloi :D :D :D

dalam wallet tinggal RM0
jom esok makan pasir
T_____T

gila sudah datang
sape ntah nak shopping ekceli?
bukan haku wehhhhh tapi Cik Nad!!!
wuuu benci!

serius lawa wedges ini
nak beli tapi... hukhukhukhuk
nanti ada kang kena makan kasut dengan Abah
semalam baru je shopping kasut raya!

oh tidak...
tu dia senyuman puas setelah bershopping di sini
belian terbaik cardigan Seed warna merah jambu
setelah diskaun 60%
T____T''

trend setter yang terbaru
nampak macam pelik tapi percayalah comel jika memakai headband
tak percaya?
sila try di depan cermin anda sendiri

hukhukhuk
memang nampak pelik tapi comel tau bila pakai
nak try one day dengan plain shawl

long cardigan Lady Like dengan diskaun 50%
berjaya dirembat oleh kami
tu pun tinggal kat display jek
(--'')

ekceli shawl tu dipakai dileher
tapi sesuka hati je buat transformasi menjadi shawl kat kepala
wakakakakakakaka
;p

cantik kan patung ini selepas transformasi?
cuma lengan baju tu je kena panjang sket
haku kat situ macam fashion designer jek
(-_-)''

Sha: emak... nak handbag ni.
Nad: pelempang mau?
tengok harga rasa macam nak pengsan
takde diskaun lak tuh cis

ini kereta mamat yang kurang ajar
siap tunjuk f*ck lagi?
you are a big jerk and rude driver
*habis pahala puasa haku sket*



xoxo


weekend is never ended

8 COMMENTS:

Drunbella Khoo said...

p lah mengadu kat aduan rakyat pasal kereta tu.
hahahahaha.
:D

Shahira said...

muekekekekeke.
tp i mmg puas ati.
nak menyudu gitu jek kat line i.
mana i tak mrh.
dahla potong Q.
pas i tak bg die nak mnyudu tu ade ati lak nak potong kat lane sblh pastu nak jgak ada kat dpn i.
i bg je tp kene hon ah.
kemain lama i hon wakakakakaka.
drama kat situ.
;pp

ikeyz said...

i lurve wedges..!!!~
T_________T

Shahira said...

yummy.
jom shopping~

LORD ZARA 札拉 said...

ada nombor plat tu!

sAI+0+ said...

60%??
wahhh..
sangat bagus!

Shahira said...

hihihihi.
kalo jmp lagi this jerk siaplaaa!!

Shahira said...

yep mmg berbaloi esah oiii.
;p