Pages

Wednesday, September 8, 2010

07092010


this post I dedicated to her

she is aspiring me not to give up in this life

and furthermore always being my backbone

and the best supporter whenever I need it

Nadiya O Hara
nama macam nak kena sekeh kepala je kan Nad?
hahahahahahahaha!

heee saya sama sekolah dengan beliau since form 4 tapi masa tu dia kelas lain, lukisan kejuruteraan dengan IT. wah skema ;p saya lak biologi. tak berapa nak rapat tapi just kenal muka jelah. cakap pun hmm beberapa patah perkataan je HAHA. but then saya semakin rapat dengan beliau since saya masuk UTM pada tahun 2008. dia telah banyak bantu saya dalam hal-hal berkaitan UTM ni. teringat ke struggle an beliau melukis peta ke UTM dari highway muahahahahaha lawak tak Nad? so sad ah that email I tak boleh buka dah T________T

and now she is one of my precious friend, my best friend and the most I appreciated in my life. she makes me think twice, a lot and think about the consequences. even though the path that I have chosen is wrong, she never get angry with me but supported me a lot. thanks dear. so many thank you! tiada benda di dalam dunia ini yang boleh menggantikan persahabatan kita.

I missed you a lot

I missed your jokes & laugh

thanks for being my best friend

have a blast in 24



xoxo


sorry terlambat buat entry
:p

4 COMMENTS:

nyna said...

bgus nye ade kawan mcm dia :)
canik sha pakai pashmina. ^^

Shahira said...

so appreciate tau ur friend.
:D :D :D

hee thanks nyna~
selamat hari raya!

.ieLah. said...

mari heart nad sesamaaaa!

happy birthday to her! :)

Shahira said...

hihi.
she's really a good friend.
:D