Pages

Sunday, September 5, 2010

jom pergi Kamdar!!!


oh blog oh blog. sudah lama saya tinggalkan blog kesayangan tanpa update cerita best. banyak je actually tapi disebabkan pergi huhaa huhaa tanpa membawa kamera so hmmpphh macam tak best je kan update blog tanpa gambar? ecehhh cakap jelah kau tu tukang kamera yang tegar muahahahahaha. hari ini nak update 2 entries. haha gila meroyan kau nih!

hari semalam yakni hari Sabtu, saya telah keluar berjalan-jalan emm lebih tepat lagi TER shopping, again... huhhhhhhh!!! bilalah kau nak berubah Sha? (--'') okay sambung cerita, saya keluar dengan Cik Diela & Cik Afie pergi Kamdar. ni kali ke-3 tak silap membeli belah *wah ayat macam Kamdar ni syurga membeli belah pulak kan* hajat sebenar nak teman Cik Afie je beli shawl. dia cakap murah-murah. damn you! murah siottttt!!! harga humm boleh mencairkan mata anda dan terus macam gila meroyan beli shawls T_________T''

pastu pastu naik ke tingkat atas. gila meroyan tengok kain japanese cotton. hmm pe lagi. papppp!!! setelah memilih pattern kain yang saya nak, terus minta 2m hehehehe hajat dihati nak buat dress atas lutut atau sama paras. yelah sebab Emak kesayangan bising kot sebab saya selalu beli dress yang dia selalu cakap:

"ni kalau beli kain tak sampai 2 meter buat dress."
"cantik tak Emak?"
"cantik..."

wakakakakakakaka!!!

pastu kan macam nasib malang je bagi kami bertiga. tiba-tiba enjin kereta tak boleh start!!! warghhhhh!!! dengan cuaca panas, haba dan semua ini boleh membuatkan haku emo. perut lapar. so haku emo kalau perut lapar dan panas ;pp eh eh satu advantage kalau kita, sebagai perempuan angkat je bonet kereta, buat bela-bela sedikit, pasti ada orang datang tolong. muahahahahaha. kalau lelaki? jangan harap lah kalau tuan punya kereta tak panggil orang datang tolong. so dipendekkan cerita, duit Cik Diela melayang RM200 setelah tukar bateri kereta. wow terasa naik kereta dengan bateri baru wakakakakakaka :p

inilah kain japanese cotton yang dibeli
corak macam ala-ala vintage sedikit
padahal nak elak cakap macam kain langsir
muahahahahahahaha!!!

roar!
wah wah wah
begitu suka sekali kau memakai shawl harimau bintang?
hobi?

heee ini shawl kain best
tapi bukan material macam pashmina
keras sedikit jadi senang untuk dibentuk
RM7.90

hek hek hek
boleh tak haku nak isi borang jadi model butik zleqha?
sangat amos famous di bumi Kuantan
dengan keindahan harganya
T_T

hari ni best tapi penat sedikit. wah kaki jalan kau. saya keluar direct kot since hari ape ntah. jenis tak sedar diri hihi. tapi tadi before keluar hang out dan supper di Coffee Street, saya telah mengambil hati Emak dengan membasuh pinggan sebelum keluar beronggeng sambil meninggalkan nota kecil di bawah handphonenya. pastu siap dapat call from her tanya ada kat mana dan keluar dengan sapa padahal... crett crett *bunyi cengkerik* waaa da tinggalkan nota kot! bawah handphone pula tu! adoi Emak oh Emak.


erk da pukul 320pg wuuuu nak kena tidur dahni muah bye bye eh silap kena buat entry kedua tapi katil da memanggil manggil so good night!



xoxo


selamat berpuasa dan minggu depan dah raya!

11 COMMENTS:

Drunbella Khoo said...

eh cik sha.
kain cotton japan tu macam baju kurung i lah.
OMG.
hahahahahaha.
:D
tapi i beli yang dah siap jahit.
dienye kain color hijau lumut so takda lah nanti macam crowded sangat kan.
(^___^)v

soffea said...

wah.. bestnye shopping raye.. i arini bru nak p membeli belah~

LORD ZARA 札拉 said...

huwaaa~

comel la kamu!

haish~

.ieLah. said...

ishh..memang kena pegi kamdar la camni..
grrrr~

Shahira said...

ye ke cik bella?
muahahaha kite mmg ade jodoh gituw.
soulmate?
tp i nak buat dress heeee baju kurung nnt tak terpakai lak.
:p

Shahira said...

hee mmg best soffea nak shopping.
tp ni bkn utk shopping raya.
raya tu da abis lama da.
;p

Shahira said...

heee tq zara.
if ko berlainan jantina, agak2 terpikat tak?
:p

Shahira said...

pergi ielah pergi!!!!
syurgaaaaaa!

Drunbella Khoo said...

buat dress pun okayy cik sha.
nanti dah siap, jangan lupa uplaod.
kut boleh jadi sumber inspirasi.
hihihi.
=)

Shahira said...

baik!!!!!!

Lyna Shaari said...

ZLEQHA cantek2 kan design die tp quite bit xpensive maaaaa harga2 die...hikhik..