Pages

Tuesday, September 7, 2010

mood lari ke mana?


hai saya Sha
nice to mee you!
:D :D :D

lately, mood saya untuk ber blogging dah lari. ke mana haku pun tak tahu. sebab tu tiada entry nak dituliskan meskipun terdapat contest tagged yang saya perlu selesaikan oleh Cik Ika tapi haaaaa maafkan sis ye dik? tak dapat nak masuk black and white contest tu hukhukhuk. dahla baju pun tak siap kemas. barang-barang sendiri pun tak terkemas. hemmm ape nak jadi entah? pemalas kemain (--'') mood raya kot? hahahaha tak tak itu akan datang dengan sendirinya pada petang raya. konfem! masa tulah excited lebih. tapi saya dah layan lagu raya dari bulan Jun lagi hekhekhek advance tuuuuuu :p

sekejap lagi Along bakal balik dari perantauan hahahahahaha KL je pun. mujur tak payah kena ambil dia sebab sekejap lagi nak pergi berbuka di luar weeehuuuu~~ dengan Cik Hana Skunks wah rindu sangat kat dia ni. hihi. hajat nak berbuka di padang ni. takpela sekali dalam setahun hua hua hua sadis bebeno ayat kau nih Sha. tapi berbuka gitu-gitu je makan tak beria pun hehehe. tunggu nak cari makanan yang proper kat restoran. amacam? Coffee Street lagi? tiba-tiba mengidam maggi kerabu yum yum!!

heee harap-harap pasni kau akan lebih rajin nak update blog ye Sha, insya Allah. ada 3 entry pending ni muahahahahaha jadi kengkawan selamat berbuka ya semua! macam tak sangka Ramadhan bakal meninggalkan kita beberapa hari je lagi sobs. ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna... (ala-ala Man Bai laaa pulak kan)

ini gambar tahun 2005
gambar selok berbuka puasa wakakakakaka
gila kentang masa ni
T________T



xoxo


lapo weh lapo!!!

2 COMMENTS:

.ieLah. said...

saya mengignore the pic nihh tauu..
hihihi

selamat berbuka sha!

Shahira said...

kenapaaaa??????????????