Pages

Sunday, September 19, 2010

entri ketiga raya


4 Syawal 1431

okay raya keempat pun start pada petang hari hahaha sebab saya memanjakan diri dengan tidur sepuas-puas hati muahahahaha. so kali ini beraya dengan kengkawan yang jumpa sekali setahun tu pun ikut range je (-_-) dari kiri, Cik Faezar aka Pae tu last jumpa tahun 2009 kot masa wedding Abg Amer sobsobsob sadisnya. pastu Cik Hana dan Cik Nadiah kami berjumpa di Kelate semasa wedding Cik Puan Wan aka SexyHippo. huhuhuhu. berkurun lah juga kan? so masa raya je ni dapat berjumpa dan apa lagi berkonvoi lah puas-puas. makan pun sedap ;p tema saya kali ini adalah hitam sebab tatau nak pakai baju apa lantas sarung je jubah yang Emak beli kat Mekah hari tu. terbaik lah kan sebab memang panas gila! menyesal tak sudah...

bergambar di rumah Cik Nadiah

bergambar di rumah saya
ngeh ngeh
saya nampak gemuk!

photoshoot di rumah Cik Pae
masa ini makan sakat murtabak raya
yum yum!

last destination at rumah Cik Hana
merasa lah kami nasi beringin
best woah!

ajar mereka lompat secara menegak
huhuhuhuhuhu

aksi sengal tak ingat dunia
T.T

****

6 Syawal 1431

hehehehe 5 Syawal 1431 tu saya keluar lagi tau wakakakaka tapi takde gambar nak dipertontonkan. layan Step Up dengan Cik Nadiah pastu perkenalkan maggi kerabu so yes! seorang lagi kawan haku gila makan maggi kerabu ;p acara dimulakan dengan Bismillah dan diakhiri dengan Alhamdulillah. sebab? heeee rejeki rumah terbuka Cik Izz. saya pergi dengan Cik Hana, Cik Diela dan Encik Lihin. dia ni photographer seumur hidup haku. best tau! first time saya makan roti jala dengan kuah kari yang fuuhhhh pedas *terima kasih* tapi pekat. tak main ah macam kari kat mamak tu. pastu sumbat lagi dengan bolognese spaghetti berbekalkan chickenball waaaa best :D :D :D pastu nasi impit kegemaran. uhuuuu se'eh perut masa tu. pas dah puas makan, hang out sebentar di Kemaman Kopitiam bersama kit kat eh teh ais lah!

kumbang seekor di kalangan bunga
ecehhhh

jom makan makan!

si tuan rumah

perut kenyang dan suka hati

oi tak ready lagi lah!

jom ambil gambar konvo
:D

separa ready
(--'')

jom tayang gigi!

craving for teh ais

kenapa aok tutup mulut?

aksi tomei
eiii geli eden nak cakap camtuh!

tau pun kau nak segan ek bila gambar kena snap!

****

7 Syawal 1431

heee seminggu sudah raya tapi raya kan sebulan ;p so kali ini beraya malam-malam lak. baru lah remaja hua hua hua gilos. kali ini beraya dengan Cik Shikeen yang didatangkan khas dari Brunei. heee dia memang orang Brunei tapi warganegara Malaysia okay. kerja je kat situ pastu mula lah gila meroyan rindu Malaysia (-_-)'' pastu dah lama tak jumpa dengan Cik Ieda, wirawati PLKN wakakakakaka kau tua-tua baru nak pergi PLKN hihihihi. takpe jadi senior among them :p aha! ada tetamu khas dari JB iaitu Encik Rauf. saja je jenjalan kat Kuantan de Palma ni. saya kenal dia since KMJ lepas tapi taklah rapat sangat but then memang kenal. jumpa kat mana? mana lagi kalau bukan Coffee Street :D :D :D

tu diaaa tetamu dari Brunei
:p

oh sian Encik Rauf nak buka mata pun tak larat
penat...

tiru my profile picture
T_T

wirawati negara
hahahahahaha!

gift from Cik Shikeen
flower clip
thanks!

muka pasrah habis sebab lapar
mana maggi kerabu???

tu diaaa jom kira hirisan cili
habis Cik Diela tibai
;p

kesimpulannya raya tahun ini sangat meriah. tapi macam dah musim orang sakit kan? saya pun tak berapa sihat sangat sebab cuaca kat Kuantan sangat panas. almaklumlah musim Summer kan sekarang? hukhukhuk. sekarang pun hmm macam demam nak datang balik je. sobs. dugaan daripada Allah. kena terima dan redha ;) ini saja post raya saya. mesti korang bosan kan? huhuhuhu. harap raya korang pun meriah juga sampai tak ingat dunia!



xoxo


selamat hari raya sekali lagi!

2 COMMENTS:

ikeyz said...

T_____________T

rindu dah...
nak balek for goooooddd!!!!

Shahira said...

huhuhu.
selamat kembali ke brunei!