Pages

Thursday, September 16, 2010

perihal raya ke-7


muka excited dapat minum teh ais
bayangkan teh ais Kemaman Kopitiam
berharga RM2.50 harus diminum sket-sket
baru nikmat
(--'')

ni muka selepas dapat melepaskan gian kat teh ais
berhajat nak curi air Cik Diela
huhuhu mahal dowh RM8.90
minum pun tak habis!

okay this is very retarded
T_________T

peristiwa di atas berlaku di Kemaman Kopitiam yang bukan berada di Kemaman tapi Kuantan. ape daa. patut bagilah nama Kuantan Kopitiam ke baru nampak cam nak promote nama Kuantan de Palma ni tidak pergi promote Kemaman buatpe? huuuuuu maybe owner orang ganu kot? hehehehehe. masa ni hangout dengan Cik Diela, Cik Hana & Encik Lihin aka my photographer of the day. selamanya kau akan jadi photographer aku muahahahahaha.

kitaorang baru je lepas singgah ke rumah Cik Izz sebab beliau buat rumah terbuka. huhhhhh pertama kali makan dengan jayanya. berjaya sumbat roti jala dengan kari pedas *terima kasih* pastu makanan barat pula bolognese spaghetti *yum yum* pastu sumbat ape lagi? of course lah nasi impit kuah kacang juga pedas *terima kasih sekali lagi* huhuhuhu. maveles wa cakap lu. okay tahun depan kau dah boleh kahwin wakakakakaka ;p

eh terlari tajuk sebenar. kenapa malas update entry raya? tunggu raya ke-7 ke ape nih? okay Sha sila lempang diri sendiri. esok ye esok jangan malas pls update dengan gambar nak dekat 1000 keping dan berjaya memberatkan laptop haku dengan bersaiz 3GB T__________T'' hukhukhuk kena beli HDD terrabyte kot baru boleh sumbat dengan semua gambar. shutter count pun dah almost 10k. terima kasih ye Encik Lihin sebab kau pakai main snap je huhuhuhu takleh lawan tokey nanti kena tulah :p

nak update pe lagi? oh yes saya berjaya menjadi pesakit selsema semasa hari raya ini jadi asal tak bersin je mulalah meleleh air mata. huhuhuhu. but alhamdulillah selsema macam dah takde tapi huk gusi gigi lak bengkak. apekesni? satupersatu penyakit kau datang takpe anggap je ni dugaan dan ujian daripada Allah SWT. ye malam ini saya selamat tidur bergusikan bengkak *tu pun kalau boleh tidur*



esok update lagi!
kena kuarantin duduk rumah
if not macam mana demam semua apekebendentah nak baik?



xoxo


T_________T''

2 COMMENTS:

izz said...

sha,

*SAMA-SAMA*

yes jom kawin taun depan.haha

Shahira said...

HAHAHAHAHAHA.
aku?
kene pakar masak kari baru boleh kawin.
:p