Pages

Thursday, September 9, 2010

selamat hari raya


gambar ni struggle baru ambil tadi
ini gambar biskut raya Along beli
best woh haku rasa sempat habis sebelum raya menjelma
wakakakakaka

macam tak percaya je kan kengkawan? esok raya! heee pelik je beraya pada bulan September. tahun lepas kalau ada rezeki, mesti beraya pada bulan Ogos. pastu cycle lah macam zaman dulu-dulu raya bulan Mei, April. pastu berangan nak beraya pada birthday sendiri muahahahaha. masa gigih tulus entry ini, tengah dengar lagu raya oleh Dayangku Intan - Senandung Hari Raya Untukmu. haku tak layan lagu-lagu sekarang. layan lagu oldies juga terbaik. favourite all songs - Cahaya Aidilfitri oleh Black Dog Bone dan Sudirman - Dari Jauh Ku Pohon Maaf. lagu Ku Pohon Restu Ayah Bonda oleh Mawi pun boleh tahan gak lentok huhuhuhu. boleh buat menangis T________T

heee semua persiapan telah siap 2 minggu awal. baju raya sudah tempah awal-awal pada bulan Mei tahu? kesian gak kat kawan-kawan merana baju raya tak siap sebab tailor yang macam tutt tutt padahal dah hantar lama dah. memang nak kenal pukul! tema raya tahun ini ungu dan merah jambu. awww! hahahaha suka suki je tetapkan tema sendiri. clutch pun siap warna ungu dan merah jambu. sepadanlah dengan baju tapi kasut lak warna coklat. dah guane? nak beli warna pelik-pelik kang kena ceramah dengan Abah sebab dia tukang bayo! hihihi. layankan ajelah.

saya harapkan juga kutipan duit raya maintain okay maintain. duit raya daripada Abah itu sudah pasti. daripada Emak hmm kena buat muka kesian kot baru dapat. pastu daripada pakcik makcik weee cousin ku yang sudah beranak pinak hekhekhek. dapat RM150 pun ngam jugalah kan? lepaslahhh kau nak meronggeng di kemudian hari oopppsss! bhahahahaha tak sedo diri lagi kamu ni rupanya Sha. hukhukhuk nak kumpul duit bayar hutang UTM. kalau tak, scroll dan transkrip kena hold. huuu menyampahhhhhhh!!! last minute baru nak bagitau haku ada hutang (-_-)''

eh eh banyak pula haku membebel ni. di kesempatan yang sedia ada, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf dipinta jika ada salah dan silap ketika seronok ber blogging ini. ucapan raya ini saya tujukan khas kepada kengkawan, kengkawan bloggers, silent readers dan tak lupa juga musuh? hey musuh kau boleh berambus. dan...

to him:

you are the only exception here
I never ever forgive you
for what you have done



xoxo


kumpul duit raya!

6 COMMENTS:

miss leya said...

selamat hari raya sha...=)

Shahira said...

selamat hari raya darl.
:)

akiss ferrero. said...

selamat haru raya :)

Shahira said...

haru biru lah nnt.
;)

happy raya too.

.ieLah. said...

salam lebaran sha :)

Shahira said...

selamat hari raya ielah!