Pages

Thursday, September 30, 2010

jom review filem sebundle!


hai. bertemu lagi kita pada sesi review filems. kena tambah huruf S sebab banyak filem sudah saya tengok tapi tak buat review jek huhuhuhuhu. ini filem saya start tengok masa hari raya kedua tau. sebab dah sangap sangat tak tengok filem sebulan tu weh. demimu Ramadhan aku sanggup berpuasa daripada menonton wayang.

lets cekidout!
review filem yang tak seberapa
hanya beberapa ayat sahaja wakakakaka
T.T

The Expendables
best tapi ganas sangat masa nak tembak orang
uhu terus diletupkan badannya
macam nak tiru jalan cerita A-Team lak
*suka bibir Justin Bieber eh silap Slyvester Stallone*
seksi awwww!

****

Step Up 3
suka part masa first battle robot dance
superb weh!!!
dalam poster je tulis 3D tapi haku tengok yang 2D jek
*prefer lagi Step Up 2 sebab dance move sangat superb*
anyway hero hensem memang cair lah beb!
kahkahkah

****

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (3D)
baru perasan kalau filem 3D takde subtitle
nak nak lagi kalau part binatang bercakap
susah kot nak dengar dan bosan sket jalan ceritanya
huhhhhhh!
*bosan sebab jalan cerita tak menarik*
pepandai je kan haku komen gini

wardrobe saya pada hari itu
keluar bersama Cik Hana
memakai warna striking merah jambu & kuning
patut kena elak kombinasi sebegini
aihhhhh

sangap nak teddy bear masa hari konvo nanti
entah pape padahal I don't fancy teddy bear
lebih prefer coklat
*wink wink*

first time ambil gambar pakai spek 3D
huhuhuhu kami jakun!
T______T''

****

Wall Street: Money Never Sleeps
cerita pasal business ni buat haku pening
sebab main banyak nombor pastu dengan term yang entah pape
filem ini bagus sebab ada moral value tersendiri
sayangilah keluarga anda pastu baru duit
:p

saya bersama Cik Hana dan Cik Fizah
muka gembira selepas menonton wayang di City Square, JB
berani betol ek kau Sha balik lewat memalam buta
muahahahahahaha
tunjuk taring pada famili ekekekeke

****

Magika
setelah lama tidak melayan filem Melayu buatan Malaysia
suka pada CGI dan jalan cerita memang totally muzikal
orang cakap tak best tapi hey mana ada yang perfect right?
filem ini superb!


okay habis dah entry pasal review filem. pasni bersusun lagi filem yang saya nak tengok huhuhuhu hampagas kau Sha. duit mana? duit mana? huuuuu gaji bulan ini tak masuk lagi sobs. kena tunggu bulan depan baru masuk huaaaaaa. sedey sedey. tapi takpe. Abah dan Emak kesayangan kan ada muehehehehehe. tu pun kalau mereka bagi! okay lah nanti nak update pasal my convocation pulak! till then bye bye bye *nyanyi dalam nada N*SYNC*



xoxo


bibir atas pecah la pulak!

4 COMMENTS:

^linas^ said...

best~

Shahira said...

movie yg mana?

faRa_diLa said...

ok la wrna striking tu. sy selalu pakai juga. hahahahahahahah.

Shahira said...

huhuhuhu gabungan mmg striking gila!