Pages

Sunday, September 19, 2010

entri kedua raya


okay ni sambung entri 1 Syawal 1431 semalam ehe. boleh pula sambung menyambung? yelah kalau tak jenuh kang aok scroll untuk melihat gambar banyak tak boleh blah untuk satu entri je. tak ke tuan punya badan nanti emo? huhuhuhu namo lah emo masa baca entri saya ek *ayat gediks* euwwwww. petang raya tu saya dan Cik Puan Ain pergi beraya ke rumah Cik AJ. ni pun bakal pengantin tak lama lagi, 1 Oktober dup dap dup dap menghitung hari je kan kau ni AJ huahuahua. kesian dia, kerjanya adalah menganyam kad kahwin hahahahahaha. padanlah masa join kitaorang makan, dia pun makan macam orang yang duduk kat Nairobi ;p eh eh gurau-gurau je cayang, selamat hari raya!

terhidang di atas mee soto
superb lah AJ masak
what AJ masak? no way!
of course lah her mom!

****

2 Syawal 1431

hari raya bermula pada waktu petang sebab saya berjaya bangun pada lewat tengah hari kahkahkah. tak ingat dah pukul berapa. so bersiap-siap untuk beraya di rumah Cik Diela. makan nasi minyak dengan rendang tok. yum yum. best weh tapi pedas. huk. haku ni pedas-pedas tak tahan sangat T_T'' tema untuk hari raya kedua ialah warna coklat vintaj. melawa dengan clutch Emak. lama weh dia simpan since 1982 tuhhhh sebab tu barang hantaran huhuhu. dipadankan dengan flat shoes Vincci yang berjaya haku pow daripada Abah. oh yes shawl tu beli kat Kamdar dengan harga RM7.90 :D :D :D

selepas kenyang perut suka hati, kami gerak ke ECM dan menonton wayang The Expendables. wow sangat huuuu thrill kot dengan cara machine gun itu mengena musuh. sangat kijam! ala-ala filem A-Team lak haku tengok. best lah best :D hihihihi and then dapatlah merasa Chocolate Cream Chip Starbucks yang saya sudah lama craving! heee terima kasih kat barista sebab membelanja saya ^^ rejeki oh rejeki. and then malam tu terus gerak ke Coffee Street pe lagi dinner maggi kerabu lah ;p

jom beraya dengan saya
;p

Shahira and her Latte
eh macam headline je?
T_____T

kami gilakan maggi kerabu!

sengal or spastik?
(--'')

kanak-kanak istimewa
sobsobsob

****

3 Syawal 1431

raya ketiga pula reramai konvoi ke Pekan, ada wedding belah Emak. her cousin. sumpah haku tak kenal huhuhuhu. datang untuk makan je. maveles tak? tapi haku tak makan lah sebab masa tu takde mood lagi pastu mula lah lapar kan (-_-)'' melantak bagai tiada hari esok di rumah orang lain huhuhuhu. tema hari raya ketiga ialah pink colour. wah kau pakai pink *wink wink* bergaya dengan shawl baru beli 2 hari sebelum raya. huhuhu. kinda weird gak melihat diri sendiri dalam gambar memakai pink but sweet ecehhhh sempat lagi puji tuh!

serius masa ini panas sudah membahang
(-_-)''

me with the cousins

makcik makcik ku bersama Emak
sepesen je kan?

cousins Emak
masa ni jelah kenal muka
if not memang tak kenal!


entri ketiga raya akan menyusul nanti
:D :D :D



xoxo


raya sampai lebam!

2 COMMENTS:

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

wah..beshnye...huhuhu....seronok ye beraya..hehe
nk wet raya...heheh..cm banyak ye...kongsi leyh..ehhe

Shahira said...

huhuhuhu.
simpan dlm bank da :p