Pages

Wednesday, September 8, 2010

Day 5 : Six things that you wish you had never done


1. ambil course BSc. Environmental Science kat UKM. itu bukan pilihan saya tetapi from my sis. saya minta tolong dia isikan pilihan course UPU. masa tu memang takde hati nak sambung degree HAHA but in the end I have ended with MSc. Resource-Environmental Management :D

2. tolak bulat-bulat the only chances *I think* to further my studies in Japan. HAHA it is too late to regret now *ada hikmah tu Sha*

3. be nice to everyone especially to my friends but in the end, orang tu buat taik dengan kita. rasa macam nak bagi pelempang je HAHA macam berani je nak lempang anak orang oi!

4. ter accident last year dengan mamat scooter bodoh takde akal tapikan ada hikmah kot disebalik accident tersebut iaitu dapat tukar colour kereta baru!

5. terasa diri ini pernah kurang ajar dengan my parent but then they still loved me until now. and I do love them!

6. this thing is the most I regretted and wish I had never done in my life. accepting him back in my life without any hesitation even though my instinct said NO. sigh... but I am grateful to Allah :)

2 COMMENTS:

sue said...

salam kak sha :)
tiba2 rasa nk menjengah ke sini :D
what with no 2??
regret dtg nihon kah?hha

Shahira said...

taklaaaaaa.
mana ade.
regret sb tak smbung phd kot.
heee sb one of my friend semasa kat sana dpt smbung phd kat yamanashi univ.