Pages

Wednesday, September 8, 2010

gypsy girl


okay nak gypsy shawl ini sebagai shawl raya!
btw this is not mine but my sis
dia belikan untuk dia je huk benci!
anyway hanya RM15 itu sangat murah sebab kat blog jual RM39
(--'')

mana nak cari kat Kuantan dalam masa 2 hari?
nak drive pun malas sebab jem memanjang
...



xoxo


I want to be a gypsy girl
HAHA

7 COMMENTS:

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

sangat chomel lorh kamu pakai tuh..
hehehe....memeg kena beli ye..
^_^

akiss ferrero. said...

rm15!!dah la santek, murah nk bandingkan harga online plak! ni lah i jeles neh! hahaha. comel la yu. siyes nk buat raya gak la! ;)

.:SeSwEeT LaVeNdEr :. said...

erk..mane dpt rm15?kt uptown s alampn 25 agi..blogshop lagi r.wuwu....mahu juga satu!

.ieLah. said...

santek santek!
sila gigih g carik shawl baru..hihi

Shahira said...

aaaa lets meroyan skg!
tu my sis bli kat masjid jamek tp limited colours je.
gerammm aaaa!!!

hihi santek?
time kasih daun keladi :p

.ieLah. said...

kalo ielah jangan harap la nak pakai like this..still tak berani..wuwu

Shahira said...

beranikan diri!!!!
lawa ok~