Pages

Wednesday, February 17, 2010

episod terakhir di hiroshima


pada hari Ahad lepas saya telah pergi menjalankan kaki saya ini ke bandar Hiroshima atau shinai nama pendek buat kali yang ketiga. kami pergi balik naik train. hajat utama adalah untuk camwhoring depan rumah hantu dan juga abang-abang mahu membeli lensa DSLR. aii lebih sudu dari kuah nampak. daku je yang masih menggunakan lensa DX T_________T'' hajat saya hendak membeli buah tangan untuk abah tetapi ooppss biasalah TErdapat untuk diri sendiri je ekekekekeke.

first time tangkap gambar depan Saijo eki
huhuhuhu
(--'')

beratur untuk naik tram di hadapan Hiroshima eki
tram seperti LRT jugalah
hanya 150 yen untuk mana-mana stesen

salah satu tram yang ada
rasa macam mesra alam je ni sebab warna hijau

yeahhhh
bergambar depan tram

kedai kamera klasik
serius klasik
vintage habis

lensa DSLR yang menduga hati
daku dah miskin hendak tukar lens...
T_______T

kamera vintage
sumpah gila mahal

ini lagilah harga boleh cecah scholarship sebulan saya!

sempat lagi itu bergambar di tengah jalan raya
stesen Hondori-cho

ye bang?
nak apa bang?
test wide lens

ini pun wide lens gak tapi macam tak je...

inilah rumah hantu

di sebalik tabir photoshoot
gigih tau dalam sejuk nak mampos

orang kuat di belakang tabir
memikul tanggungjawab daripada pengarah sampailah ke best boy
+)

Sha ber-shuffle
jadi la juga light trail ni...

jakun di hadapan Hiroshima eki

bye bye Hiroshima
kenanganmu dalam doaku
sobs sobs



xoxo


jalan-jalan mode

6 COMMENTS:

Cik Puan Drunbella said...

i pulak macam sedeyh jer nak tinggalkan jepun.
hahahaha.
:D

Shahira said...

huhu.
tp btol la u.
i cam sedihh gak...

Cik Puan Drunbella said...

nanti kita p sama-sama okay.
hihihihi.
=)
u jadik tourist guide i.

Shahira said...

insya allah.
hehehe ntah bile laa jejak kaki lg.

Cik Puan Drunbella said...

tunggu bulan jatuh ke riba.
chewah.
>___<
manalah taw kan nti ada rejeki lebih boleh p.
bawak duit sekarung 2.
shopping 1 tokyo.
tudia.
menteri kewangan pun kalah.

Shahira said...

huhuhu.
shopping mase YES.
mesti jd gila.
waa.