Pages

Wednesday, February 10, 2010

special dedication to...


HAPPY BIRTHDAY NURULZAADAH JUHARI
9th of FEBRUARY 2010

gegarlaaa pula
TERparkinson sekejap
tapi tangan siapa eh?
:p

aaaahhhhh
better
anyway I looked very awkward in white hijab
*sigh*

yeah this pic too
mencuci mata sambil support Mas berfutsal
missed that moment


a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v u x y
.
.
.
Z

yes it is you!


gap birthday kita hanya 7 hari deng. aku lagi tua dari kau ngehehehehe tapi maintain muda babe. sorry for the late entry. hihihi. baru teringat selepas Mas post entry spesifik untuk kau. heeee so kita sudah 24 tahun kan. kita jadi rapat since PLKN tahun 2004 huhuhuhu sebelum itu haram hendak bertegur sapa T______T sadis sadis. good luck in your master degree. rajin-rajinkanlah pergi lab itu buat culture ngeh ngeh. budak master research ini memang RAJIN 101% berbanding dengan coursework yeah terkena batang hidung sendiri. may Allah blessed you forever dan nak lihat kau pun naik pelamin bersanding selepas Mas :p I love you and our relationship till the end. have a blast in 2010 :) :) :)



xoxo


birthday mode

3 COMMENTS:

Ah Fatt said...

muda lg 24 tu
hehe

Shahira said...

uikss.
muda?
da nak masuk jubli perak dahni bang oi...

nurul zaadah said...

deng sha.........
im so sorry..yg ko pun aku baru je bace..huhuT__T
tula aku busy sgt nk godeng blog pun xsempat..thanks so much deng..aku terharu sgt2 ko n mas post entry sempena bsday aku..wuuu..miss u so much deng!!mmuahh..love u!!!