Pages

Tuesday, February 2, 2010

kesimpulannya?


ketika entri ini ditulis hanya ada lagi masa lebih kurang 17 minit lagi hari ini mengikut waktu di Jepun, hari jadi saya akan melabuhkan tirainya untuk mengucapkan salam kepada hari Rabu. jauh di sudut hati ini masih mengharap seseorang akan mengucapkan selamat hari jadi kepada saya. atau mungkin beliau hendak menjadi the last person on earth for wishing me a happy birthday? I hope... just wait and see... hmm bunyinya kelihatan seperti hampa sahaja bukan? mungkin beliau lupa? sibuk kot...

alhamdulillah saya telah hidup di muka bumi ini selama 24 tahun. pelbagai suka dan duka telah saya tempuhi. mematangkan saya lagi untuk terus mengharungi ranjau di muka bumi ini. empat bulan hidup di bumi asing ini bukan sesuatu yang mudah. pada masa inilah diri akan diuji dengan pelbagai ujian daripadaNya. baik dari segi mental dan fizikal kerana kita tiada siapa di sini. hanya kekuatan diri sendiri dan banyakkan berdoa kepadaNya sahaja yang mampu menjadi senjata kepada segala gangguan syaitan yang sentiasa mencari peluang untuk menyesatkan umatMu Ya Allah...

sepatutnya hari ini saya gembira kerana it is my birthday so I deserved to be happy but actually I am not. yes. I am blessed with His blessing with great family, lovely boyfriend, a lots of friends surrounding but...hmm entah. with my health condition is not very well. there is something missing...

so today birthday girl tidak buat apa-apa. just lying in front of her laptop. replying comments in the facebook, sleeping, daydreaming etc *sigh* Encik Ikhwan pun busy dengan kerjanya. so... apa ye yang saya rasa. hahaha. blur pun ada. today is boring day kan for me? sound pathetic pun ada.

maybe tomorrow I should start writing my reports. start get busy with myself supaya tidak fikir benda yang merepek-repek dan bukan-bukan. oh pls Sha? kau kuat kan sayang?

oh yes!
thank you for all the wishes in the facebook :)


xoxo


terbang tinggi

4 COMMENTS:

Cik Puan Drunbella said...

alolololo.
jgn jadi mcm i sudah.
harini bufday i, esok nk masuk hari ke-3 baru wish.
keji tul perangai bf.
lepas thu buat muka tak bersalah.
hahahaha.
>___<

Shahira said...

hehehe.
die saje laa tuh nak buat perangai kdg2.
:p

masmOna said...

oh syg, adakah beliau itu aku?
huhu.i'm so sorry darl.sgt x sempat nk online yesterday.mlm td aku on-call.n aku pun x terpk nk anta msg to u?haih.

miyane :(

btw, happi belated birthday darl!
may happiness be with u forever
:):):):):)

*love*

Shahira said...

hmm.
aah tu ko.
aku nak majuk dgn ko.
:(