Pages

Monday, February 22, 2010

rahsia si Victoria


hehehe. amacam thrill tak tajuk entri kat atas? saya hendak promote blogshop or shopblog err mana satu ye yang btol? kawan blogger saya yang tukang jual. ngahahahaha terabur sudah english language kau ni Sha... okayy this blog is now promoting Victoria Secret Refreshing Body Mist. nampak macam benda ini baru je masuk pasaran so memang terhangat di pasaran lah. saya pun baru je ternampak body mist ni kat satu kedai di Fuji Grand. harga? jauh lagi mahallllllllllllllllll dari blog ini. aku pun kurang faham apesal lah barang kat sini mahal-mahal. gajet tidaklah pulak mahal. murah lak dari Malaysia. memang mentarik hati btol untuk menghabiskan duit di sini T________T

eh eh lari topik asal lak. so guys for those anyone yang terasa mau cuba this refreshing body mist ini bolehlah anda melayari website seperti tertera di bawah:


nama website pun mentarik hati
huhuhu
+)

saya tunjuk sedikit gambar botolnya

Secret Crush
250 ml
RM60 inclusive postage

Pretty In Pink
250 ml
RM60 inclusive postage


happy blogwalking!!



xoxo


shopping mode

4 COMMENTS:

Cik Puan Drunbella said...

eyh eyh macam kenal jer.
wahahahaha.
terharu sungguh lah.
thanks cik sha.
>___<

Shahira said...

wahahaha.
u r welkam cik bella.
:)

pujah said...

aku gune amber romance, love spell ngn pure seduction. SILA BELI AMBER ROMANCE..wangi sgt2..da 3taon pakai..puas hati kaw kaw

Shahira said...

huuuu.
nnt nak try la.