Pages

Thursday, February 18, 2010

~Ezma, you jump, I jump! contest~


another photog contest to go hehehehe suka bebeno masuk contest ni. saja je mahu mencuba nasib ada rezeki boleh dapat hadiah. suka-suki je. hobi pun ya. contest ini memerlukan gambar anda mahupun dengan kawan-kawan melompat. saya pasti mesti ramai juga suka membuat aksi lompatan dalam gambar masing-masing agar tampak lagi macam kanak-kanak ribena (--'') jadi bagi sesiapa mahu masuk contest ini sila klik link di bawah. tarikh tutup 1 Mac 2010.



jadi Cik Ezma, saya mempertaruhkan gambar di bawah ini. gambar ini diambil baru je bulan Februari lepas di Pulau Miyajima, Hiroshima, Jepun, Winter 2010. mengapa gambar ini? ada kelebihan ke? bagi saya ia adalah satu memori yang tidak dapat dilupakan.

saya seorang je bunga sekuntum dalam gambar di bawah dan juga yang paling muda. hehehehe. mereka semua sudah berumur dan mempunyai kerjaya masing-masing dan datang ke Jepun ini untuk training selama 7 bulan. sebab apa gambar ini special? dari segi gaya kami melompat. serius suka gaya lompatan ini. itupun abang kat tepi sekali yang cadangkan melompat gerak kaki lurus ke bawah. sumpah lawak okayy bila lihat gambar yang lain sedemikian rupa T_______T

dulu saya seorang je yang suka melompat dalam gambar. ajak mereka tamau jual mahal. cakap kanak-kanak ribena. jadi sekarang siapa kanak-kanak ribena? kah kah kah +) memang superb bombastik terbaik posing di bawah...! cayalah!!

saya bersama dengan kanak-kanak ribena
Pulau Miyajima
Hiroshima, Jepun
Winter 2010



xoxo


contest mode

8 COMMENTS:

TiTin said...

comelnye gambo tuuu...menarik gak contest niii...nk join gak laa...

Cik Puan Drunbella said...

gudluck cik sha =)
macam nk masuk jugak lah.
wakakaka.
>___<

Shahira said...

huhuh.
meh reramai masuk!!

♥CIK SHA♥ said...

nice jumping pose..suke tgk..kreatif..slalu org lmpat ngangkang..ni kaki lurus..hehehe...

Shahira said...

:)
idea mereka.
saya tukang ikut jek.

Cherrie Pie Sweety said...

hye dear, jom tengok shawl/pashmina.tudung cantik & murah, boleh join shop & win contest skali kat http://trendyvoguecollection.blogspot.com

~eZmALiZa~ said...

cantik..hehe.. :)

Shahira said...

tq :)