Pages

Saturday, February 13, 2010

soubetsukai hiroshima 2010


Acara: Soubetsukai Hiroshima 2010
Tempat: Chouo Kouminkan Tingkat 3
Masa: 530 - 800 mlm

ini adalah majlis perpisahan bagi pelajar undergrads, postgrads & lain-lain umat Malaysia seperti saya dan abang-abang JICA yang bakal meninggalkan bumi Hiroshima tidak lama lagi. budi anda pasti saya tidak lupakan. jika ada salah silap, saya minta maaf banyak-banyak dan halalkan makan dan minum ceh macam ucapan hari raya pula (--'') whatever pun even saya cakap saya cukup lemau duduk bertapa di sini tetapi bukan lemau dengan warga Saijo. ada masa kita jumpa lagi Insya Allah. this is the best experience for me +) +) +) ini bukan hendak puji tetapi realiti ngeh ngeh ngeh.

ini pakaian semi formal ke tidak?
inner wear: Uniqlo
checkers pinafore: P & Co
grey skinny jeans: Ladies Levi's
beige oxford booties: Sun Rose (Japan)

ini saya
hendak juga camwhore sorang-sorang
credits to Basha si press
+)

Ustaz Helmi buat shuffle di atas pentas
sebelum baca doa
huhuhu

ex press tengah struggle menulis ucapan

kyusuk dengar ucapan
ye ke ni...

ini dah tau dah
mesti lapar kan?
huhuhuhu

kohai dan senpai bersama-sama
let's camwhoring!
wuuhuu~

camwhoring part I
Sidek kau ni fokus mana?
kami ke background?
(--'')

camwhoring part II
Sidek pun nak join juga...

para senpai yang dirai
ganbatte kudasai
^^



xoxo


tangis dalam gembira

2 COMMENTS:

Cik Puan Drunbella said...

u da habis studi ke cik sha?
dah xbalik jepung lagi?

Shahira said...

heee.
tak dah.
ni back for good.
:D