Pages

Friday, February 19, 2010

GLEE photo contest



tiba-tiba terdetik di hati hendak buat contest juga hahahaha gatai. laku ke contest kau Sha? itupun kawan yang recommend tadi. saya sekarang gilakan GLEE. tahukah anda apa itu GLEE? jika tidak sila rajinkan diri untuk meng-google apakah itu GLEE. takpun Youtube ke? then you will love it. I am totally in love with GLEE +) +) +)

contest ini senang je. just ambil gambar logo GLEE oh ya sila google juga ya logo GLEE tu macam mana rupanya. tangkap gambar yang menunjukkan ada rupa L seperti gambar banner saya di atas. lepas itu edit bagi cantik, topup huruf G, E dan E agar dapat dieja GLEE. senang je kan? pemenang TOP3 dikira berdasarkan hasil editing yang paling kreatif dapat mentarik hati saya.

selepas itu macam biasalah letak banner di atas pada post entry blog anda dan jangan lupa link kan juga dengan post entry blog ini okayy. lepas itu letak tajuk seperti di atas GLEE photo contest. jangan lupa drop by your comment with your post entry link okayy?

hehehehe andai hendak jadi follower atau tidak itu terpulang. tiada paksaan di sini. tarikh tutup tu tengoklah dulu jika contest saya ini laku seperti Group FAHRIN AHMAD di Facebook boleh je dipanjangkan sampai pertengahan bulan Mac ke... wakakakakaka (--'') hadiahnya jeng jeng jeng: disebabkan drama series GLEE ini merupakan ala-ala musical gitu... maka... jap fikir hadiah apa yang sesuai... tadaaaa!!! hadiah ini special didatangkan khas dari Jepun tau ngeh ngeh ngeh.

tempat pertama: rahsia
tempat kedua: pun rahsia
tempat ketiga: pun rahsia wakakakakakaka


saya tunggu tau!!!



xoxo


GLEE-ish mode

20 COMMENTS:

nyna said...

menariklah!
lagi menarik sebab hadiah dr jepun.hehe

Shahira said...

;)
so ape lg.
cepat2laaa anta.
hehe.

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!!

kena edit2 tulis Glee gak eks?

Shahira said...

aah.
just give it try zara~

Eima Jer said...

diri sendiri kena jadi model ke? hehehe klu i shoot kwn i xleh?? hahahaha okey, I nk masuk..tp lewat sket..kena balik jb dulu..

Shahira said...

bolehhh.
mana2 jek.
hehehehe.

fafa said...

nk join2!!
:)

Shahira said...

jom join!

Cik Puan Drunbella said...

nak masuk.
ptg kang i snap pic.
wahahaha.
excited gila ah.
\m/

kojah said...

blogwalking =)

TiTin said...

menariknye, sha...
nnti, i nk join laa..hadiah dr jepun yg besh tuuu...

Shahira said...

hehe.
join tau semua.
hadiah yg i akan bg tu confirm xde kat msia.

miss leya said...

sy nak join jugak...

Shahira said...

cepat anta gmbr!!

ikeyz said...

contribution dari ikeyz, attiqa, thaqif n aisyah..
:D

http://ikeyz.blogspot.com/2010/02/glee-photo-contest.html

view me blog bebeh!!~

Cik Puan Drunbella said...

cik sha,

i dah join.
hikiks.
>___<

http://drunbella.blogspot.com/2010/02/glee-photo-contest.html


regards,
drunbella.

cik idaY said...

http://sayaiday.blogspot.com/2010/02/glee-photo-contest.html

saya dah join!!
tengok ler gambar tu..
sampai letey snap pic...hahaha

gula2berry said...

sudah join..sila la menilai nya =)

http://gula2berry.blogspot.com/2010/02/glee-contest.html

Shahira said...

heee sorry lmbt menjenguk blog anda!
kinda busy sket.
:)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

hai adik manesssssss...

akk nak jOin lah..nti dah siap gmbo akk info adik manessssss yew!

sebelom tue g lah jengok2 blOg akk yg x seberapa tu.

huhuhuhuhuhu