Pages

Thursday, February 4, 2010

makan-makan wishlist


hahaha. okayy tak tajuk entry kali ini? makan-makan wishlist. saja je nak bagi korang terliur melihat keenakan makanan kat sini. memandangkan tinggal lagi 24 hari saja saya nak pulang ke Malaysia yeay!! of course saya kena makan puas-puas sementara berada di bumi nihon ini. nanti craving pula (--'') pastu gila meroyan nak makan. mengada-ngada betol. sebelum balik nanti, saya nak makan puas-puas:

tempura
saya baru kenal apakah itu tempura sebelum datang ke Jepun
kebetulan tengok iklan nuget tempura Marina kat tv
pastu merengek-rengek kat emak minta beli
hahahahaha
ntah pape
(-.-)

sushi
tengok gambar je dah tau kesedapan akan membawa kegembiraan
sorry babe if nak compared di Malaysia kalah tau sushi king
sekadar picisan je selepas makan kat sini
ya Allah juicy betol sashimi
memang totally heaven
+)

crepe
kat Malaysia takde benda alah ini
ala-ala lempeng nipis dalamnya terdapat buah/kek/cream/ice cream
macam mana laaaa kau tidak gemuk Sha
harga lebih kurang RM16++
mahal kan...
T__________T''



xoxo


lust mode

0 COMMENTS: