Pages

Saturday, February 13, 2010

oxford booties


saya sudah lama teringin oxford booties
memang lawa jika pakai dengan skinny jeans
superb mak cakap kau!

tadi jalan-jalan cuci mata di flea market

tipulah if jalan-jalan tidak membeli

hahaha berjaya merembat sehelai dress bunga kecil

hendak merasa musim bunga di Jepun kunun-kunun

tiba-tiba mataku terpana ke arah kasut ini

lantas terus tanya harga bla bla bla

rembatttttttttttt!!!

inilah kasutnya hehehehehe

major love
+)

close up
MADE IN JAPAN OKAYY

pandangan sisi
ceh ingat ini drawing ke?

saiz 24
lawa tak kaki ku memakai kasut ini?
wink wink

tadaaa...!
bila dikenakan dengan skinny jeans
puassssssssss


lagi puas bila

harganya hanya RM2

sekian terima kasih



xoxo


lucky charm

8 COMMENTS:

pujah said...

rm2?? ko bai betik!! aku nak weh!!! nak kale coklat or kelabu! plisss plisss...aku nak saiz paling kecik!!

LORD ZARA 札拉 said...

rm 2???

OMG!!

nak gak!!

Shahira said...

pujah.
ni bli kat flea market so hrga mmg mentarik hati.
kat 2nd hand xdptlah hrga cmni.
sobs.

zara.
sorry ^^
kasut ini special utk aku je?
ekekekeke.

akiss ferrero. said...

hai there. nice blog.

siyes, rm2???/ terbaik lah!

Shahira said...

;)
yup RM2 hehehehe.
japan ni best utk shopping.
nway thanks sbb drop by!

Eima Jer said...

28 jam asek shopping ea..
=.=

Cik Puan Drunbella said...

kat sini selipar jamban pun rm3.99
memang heaven lah kan sana.
adoi.
=___=

Shahira said...

eima.
kenapa mesti 28jam?
:p
hajat nak mencuci mata je tp ntah camne TERbeli.
mmg puaka btol.

heee.
itulah sini mmg heaven utk shopping bella.
bole jd histeriaaa.