Pages

Friday, February 12, 2010

mengemas barang part II


hari ini hari Jumaat. jadi sudah tercatat dalam schedule diary pink saya ini bahawasanya saya kena mengemas. tidak kira kau mengantuk ke malas ke yang penting kena settle by today! jangan lahhhhhh berlengah masa kata nak stop procrastination? memang penat mengemas ini. rasa malas pun ada. mujur malam tadi ada juga kemas melipat baju yang mana nak pos. heh. saya rasa 3/4 baju saya semua saya pos. ada beberapa helai je dalam kabinet itu.

start mengemas pukul9 pg kot dan habis dalam pukul2 ptg lebih. ya Allah memang penat gilaaa okayy. struggle kot nak angkut both kotak ke pantry nak timbang berapa satu. cun lah setiap satu 15kg. hahahahahampess! tertipu. bila pergi timbang ke front desk rupa-rupanya 16kg (--'') jadi saya bayar both kotak sebanyak 20800 yen. yes Sha sila menangis 'T_________T'

saya sudah agak mesti ramai kawan saya cakap "tak sewa kontena ke?" cis. berani btol huhuhu nak kutuk belakang-belakang lah weyh :p jadi barang apa yang saya pos ye? baju-bajuan, pinggan mangkuk, notakaki, nota kuliah, souvenir kawan-kawan, personal stuffs dan wishlists kawan-kawan. agak banyak juga ya saya spent almost RM2000. huuu banyaknya... padanlah tiba-tiba rasa jadi papa kedana kat sini. tsk.

ini baju saya
tengok Al baju kau pun ada
ceh.

ooopppss abaikan plastik colour biru tu ye
my personal stuff

bilik yang bersepah tak ingat dunia

bye bye kotak D90
aku terpaksa recycle kamu
sobs.

sudah siap!!
akhirnyaaaaaaaaa
weeehuuu~

hehehehe
lawa tak tulisan?
comel kan?

ini nama emak saya
kawan siap tanya "study ke shopping?"
well kenelah seimbangkan kan kan?
kah kah kah

***


selepas itu dalam pukul 4ptg saya pergi ke bandar sekejap. singgah ke Fuji Grand. hajat hendak withdraw duit dan huhuhu scholarship masuk awal kah kah kah. tapi habis juga nanti (--'') so Sha pls jangan nak berangan lebih okayy? dan beli lagi barang wishlist kawan-kawan. nanti kempunan pula mereka hehehehe takpelah yang penting mereka happy. saya sehabis boleh akan cuba tunaikan wishlist mereka ini. jalan-jalan cuci mata maka ternampak...

holga!
let's lomo lomo

OMG Sha...
tolonglah tahan nafsu kau Sha
pls...
T__________T

ini lagi bikin hati gua panas
waaaa kenapa saya nampak kamera lomo ini
sobs.

ini watak anime One Piece
baru tahu selepas datang sini
wakakakakakaka

ini kain cotton Jepun
harga pun memanglah tersangat menarik dan best
untuk Cik Aifaa

***

dan inilah yang paling saya seronok nak tengok
cuba hendak sentuh tapi gelilah
HAHAHAHAHAHAHA!

ini tuala untuk orang dewasa
T____________T
porno merata-rata
free je if nak pegang ramas-ramas
wakakakakakakakaka



xoxo


penat mode

4 COMMENTS:

Ah Fatt said...

memang banyak barang ko... dah habis belajar ler ni

watak patung tu namayan Portgas D Ace, panggil ace jer... baru jer watak dia mati T______T

aku nak pesan barang dewasa tu. haha

Shahira said...

ngehehehe perjuangan masih blom tamat.
harus menghabiskan thesis di tanah air sampai bln5 ni.
T______T

yup yup.
kwn la beria nak sgt.
so baru tahu apekah itu One Piece.
b4 this da belikan luffy utk dia.

lol ye ke dah mati.
padanlaa smlm mcm da tak nmpk sgt watak dia kat kedai anime.

hahaha sila sila.
nak pgg pun geli.

Eima Jer said...

SHA NOTIE!!

hehehehe mesti geli je kan tgk sume brg porno tu..
oh man

Shahira said...

ehh tak tak.
otak masih suci.
umm mmg geli pn wek.
tu pn tgk dr jauh.
:p