Pages

Tuesday, December 14, 2010

2 stories in my store


hai selamat pagi. sedikit update walaupun nak kena tidur dahni. esok kerja shift pagi T_T'' huu berakhirlah zaman saya direct 3 hari full. mak kaw rasa nak ting tong dah haaa. dengan puasa lagi. sejuk lagi. huuuu. tapi Alhamdulillah dapat juga saya melepasi 3 hari direct full. pasni ada bunyi kaaachhhing kaaachhhing masuk :D :D :D

nak cerita pasal apa yang berlaku tadi. uhu. FA datang weh. siot je rasa huhhhh. mementang lah saya ni staff baru memang kaw kaw kena marah uhu. sabau Sha sabau. and she treated me like a child. perlu ke setiap kali cakap mesti akan tanya: "you faham tak saya cakap apa?" dengan nada yang hemm mintak dilempang bertubi-tubi. lagak gaya macam bagus. padanlah orang tak suka kaw T_________T'' hmm takpelah Sha just take it as your first experience. pasni dah tau dah camne nak handle dan takkan nervous lagi macam tadi. gambatte ne ^^

FA ni kerjanya audit store. nasib baik lah semua duit cukup takde yang shot. tu yang penting. lain hal belakang kira. lantak ah pasal customer service tu nak comment pun memang sudah biasa. akan dapat average 3 atau huhuhuhu lagi rendah kot (-_-)'' sebab? saya sudah lupa briefing apa pagi tu akibat nervous punya pasal lantas menjadi short term memory loss terus menerus ehek. banyak gak dia tegur. cakap staff berborak padahal cakap pasal kerja. ini mesti nak cari point kan kan kan? takpe takpe ada ubi akan ku balas zasss~

tu satu cerita. ini satu lagi cerita geli. wek. bodoh punya manusia. sebelum ini memang ada kes customer buat projek dalam fitting room. hmm dah tak tahan sangat kot nak sondol menyondol adoi (--'') lalu nak tempat yang free mereka pun memilih fitting room. lagipun acara sondol menyondol berlaku depan cermin so seksi laaa kot dapat tengok masing-masing beraksi wakakakakaka *dah macam entry separa 18SX je* Sha oh Sha hu.

staff dapat tangkap ada orang buat projek kat fitting room sebab lama sangat. pantang tinggal sekejap mula lah nak menggatal. ulat gonggok menternak di badan masing-masing kot huhhhhh. couple cina punya kerja. yang tak tahan terdapat beberapa helai bulu di atas lantai. emm korang boleh agak kan bulu apa? kerinting dan pendek hahahahaha mustahil tu rambut T__________T'' malas cerita lebih nanti korang teruja.

adegan di dalam fitting room

****

adegan jiwang sebentar

miss him 24/7
I heart you, Amir
you are the best thing that happened in my life
now
like forever


okay lenkali update lagi!
:D



xoxo


memang sah ini entry separa 18SX
(-_-)''

5 COMMENTS:

nyna said...

hahaha
gila punya customer takde tmpt lain ke nak buat.
siap tinggal bukti lagi tu yang tak tahan.
LOL!

miss leya said...

errk..ewwwwwwwwwwwww...

sha, maybe die men cabut2 bulu ketiak lam fitting room tu kot. amik advantage cermin besar. ahaks.

Shahira said...

itu olang aa takde otak.
ei geli den T_T

♥ηαβειια♥ said...

e yuck~ pengotor xde akal punye olang.

Shahira said...

otak letak kat kaki.