Pages

Saturday, December 25, 2010

e-day | 241210


Location: Perkampungan Cenderawasih, Kuantan
Gear: D90 with 18-55mm & 50mm

Engagement Day
Syed Mohd Lutfi & Nur Liyana
24 December 2010












****

credit to her sis for capturing this picture
thank you for the great foods
:D :D :D



xoxo


happy mode

12 COMMENTS:

nyna said...

nice :)

Shahira said...

aha ;)

LustfulLuv said...

Suke!!

Shahira said...

thanks afie!!!!!!!!!!!!!!!!!

miss leya said...

cantik gambarnya sha..bagus2.

Ieqa Zulaikha said...

ahaaa babe. nice shoot !. :)
just keep it up !.

btw, dtg cderawasih ?
sy dok sane lah. hehe.

Shahira said...

:)
still in the learning process leya.
:D

Shahira said...

ehe keciknya dunia ini kan ieqa.
;p

soffea said...

ur photos sume cantik :)

shahira. i rase mcm nampak u kat east coast mall tadi lah. kat brand shop ke hape tah. u keje situ ke? agak2 u mcm perasan i tak? haha. mcm segan nk tegur sbb mcm tak sure. hehe.

Shahira said...

tq ^^

haaaa soffea.
yeah that's me eheheheh mmg i kerja kat sana pun.
name kdai tu brands outlet east coast mall.
nnt if u dtg lg kat sana, just pergi kat cashier and ckp u nak jumpa i.
mention my name sha.
nnt my staff call me :D :D :D

soffea said...

owh. betul lah tadi i nampak u :) agak2 td u perasan tak i? pkai cardigan colur turqoise, shawl purple? hehe :)

btw, even mcm terpandang sekilas, kulit u cntik la. flawless giler. n i nak try gak lah produk tu.

Shahira said...

ehe i tak perasan lah syg.
lgpun td i buat kerja kusyuk sgt kot?
or td u nmpk i buat apa?
haha td i quite bz after cuti 2 days.
kerja bertimbun2 :P

heee u puji cmni segan.
tp mmg btol produk ni berkesan.
:)