Pages

Tuesday, December 7, 2010

you can't always get what you want


emosi ketika ini sama dengan cuaca di Kuantan
sekejap cerah
sekejap mendung
sekejap hujan
di mana pelangi saya?

erm. don't know where to start. itu tipu. saya tak menangis. tapi terpaku. terpana. terkesima. dengan kenyataan beliau. beliau buat saya speechless since we are talking on the phone maybe 20 minutes ago? sampai sekarang. speechless. saya tatau nak cakap apa. nak tulis apa. get streaked. sekejap lagi menangis kot? sebelum tidur ke. menangis itu adalah satu kelegaan. tak selesaikan pun masalah tapi at least lega buat seketika.

esok kerja shift petang. working made me forget about my problem. it is like a therapy because I can be a workaholic person. I did that, yesterday. I did my work non-stop from all the morning 'till evening. I think ASM is satisfied with my work. and my respective marketing called me to ask everything is okay? Alhamdulillah everything is under control during my supervision since Saturday.

you can lose me
but not your friends


I am sorry for being too selfish
I lost
they won
full stop.


goodnight bloggers



xoxo


this is tragic

6 COMMENTS:

faRa_diLa said...

kenapa mesti ada duka dalam suka?

sabar sha. mungkin dia dah lama kenal kwn2 dia agaknya. dia bkn x syg sha. dia syg la tu. :)

soulmate ni bukan kita yg cipta, dia akan dtg dengan sendirinya.

kenal lama2 cket, ok la tu. :)

tp realitinya lelaki lg pentingkan kwn. tp kalau dia syg kan sha. bagus la. harap2 dia setia la. tu yg pentingnya.

:)

Shahira said...

still speechless with his statement.
sha tatau nak cakap ape fara.
:(

miss leya said...

sha, be strong k dear.

dalam satu relationship mmg akan ada dugaan. so sbr k.

LustfulLuv said...

What's wrong dear.. Care to share..?? I'm here for you.. ^_~

Anonymous said...

buat rilex....kawan knal dia dulu or ko knal dia dulu...jwapannya kawan knal dulu..jadi??

Ko xde hak nak halang... =) tunggu sampai jadi pasangan yang sah baru ko ada hak..itu pun xde hak kalu kwn dia lelaki...

Pompuan perlukan laki untuk lindungi dier, laki perlu kan kawan utk lindungi perempuannya dan dirinya...semuanya saling memerlukan...

Jatuh satu maka jatuhla semua..
be cool...jgn nk gelabah...tenang. Matang sikit.

-fandenni-

Shahira said...

the problem is solved for now.
thanks for dropping ur comment.
:)