Pages

Sunday, December 19, 2010

Tron, you and me


Tron Legacy 3D

selamat malam semua. pada pagi yang hening ini, saya nak update sedikit pasal filem ehe. ini filem kedua yang saya menonton pada minggu ini selepas Hantu Kak Limah Balik Rumah. tadi layan Tron Legacy 3D. struggle kot beli tiket sebelum masuk kerja pukul 1ptg. struggle tu struggle uhu. tu pun seat belakang sudah penuh weh. nasib baik dapat seat tengah-tengah. so tadi masuk pun memang tepat-tepat sudah start.

memula pelik ah apesal macam bukan 3D je nih. ini boleh mendatangkan kemarahan! serius bukan 3D huaaaa baik aku takyah pakai spek (-_-)'' so tengok lah tanpa spek 3D. tapi bila masuk je alam The Grid uhuuuu terus jadi 3D cetttt hampagas betol! tapi waaaa memang superb ah grafik dalam cerita ini. memang konfem mata kaww berpinau hahahahaha. mantap woo mantap 3D. tak sia-sia harga tiket mahal kan sebab tengok pada hari minggu (--'') sob sob.

jadi pada sesiapa yang sukakan cerita alam fiksyen dan boleh kagum dengan kehenseman hero filem ini, Garret John Hedlund cepat-cepatlahhh menonton di pawagam yang berdekatan. sure tak menyesal punya. and better try 3D sebab grafik memang mantap terbaik! sekian terima kasih :D :D :D



xoxo


sweet dreams by The Eurythmics

0 COMMENTS: