Pages

Saturday, December 11, 2010

eh hai


hai semua. selamat tengah hari ataupun selamat petang. itu lebih afdal memandangkan hampir ke pukul 2ptg. hari ini saya berpuasa. puasa nazar. sudah lama tidak puasa nazar. last semasa kat Jepun tu pun masa hari last, dan-dan je nak berbuka pastu kantoi (-_-)'' dahla haku berpuasa direct 7 hari sobs. so ni nak ganti yang tahun lepas. pastu ada lagi puasa nazar direct seminggu gak. itu untuk kalau dapat CGPA atas 3.50 untuk grad master so Alhamdulillah... kenalah buat kan sebab sudah bernazar. ekceli dah biasa berpuasa nazar direct 7 hari since final year degree. bukan nak menyusahkan diri tapi rasa hemmm lagi nampak kot keazaman untuk mendapatkan sesuatu? Wallahualam...

hari ini mood tak begitu ada sebab erk penat T________T rasa macam nak baring kat lantai je sekarang pastu kroihhh kroihhh huhu tapi apakan daya saya sekarang sedang bekerja. erk? bukan mencuri tulang ni tau tapi dah takde kerja nak buat so update blog lah sekejap. live daripada office saya muekekekekekekeke ;pp

erm saya dah perasan followers sudah bertambah ke 190 orang. ehe terima kasih sebab follow blog ini. blog ini hanya pisican. lebih kepada luahan hati tuan empunya diri. kang kalau simpan pendam dalam hati mau jadi gila. nak tulis diary pemalas lantas tulisan pun berupaya menjadi buruk jadi saya luahkan di dalam blog. so now blogging is one of my passion for now ngeh ngeh ngeh.

tu jelah kot nak update. takde yang mentarik hati pun. pasni nak settlekan HR pulak. kang tangguh banyak lak kerja. okay bye korang. saya tau korang semua tengah bergumbira terguling-guling depan tv haku seorang je yang kerja tsk. okay bye.


lapar nak makan donut bergula


xoxo



saya perlukan glukosa!