Pages

Wednesday, December 22, 2010

just a short update


My name is Khan eh silap Shahira
terasa diri ini still sengal dan bukan macam 24 tahun
nak jadi forever21 boleh tak?
wuhuuuu

adoi sakit tekak saya ni haaa akibat bersin tak henti-henti. bukan senang saya nak bersin. kalau tak dapat bersin mulalah air mata meleleh dah macam orang tengok menangis dah haaa *putus cinta* wahahahaha tetiba je kan mukadimah takleh blah. uhu hai pekabar bloggers. dah lama tak update blog akibat busy takleh blah melanda dirikuw. wuuu I really need a rest here. cepatlah off day cepatlah off day ehe ;p

nak cerita apa ye memula. ahaaaaaaaaaaa ingat tak kat previous entry di mana saya cakap petua orang tetua dulu kala pesan duit gaji jangan dibelanja semasa hari pertama dapat so saya pun amalkan lah penggunaan duit gaji pada hari kedua. ehe guess what? tatkala dompet saya semakin mengempis terkempis dan mengempis tamau kembang-kembang... tup tup yeayyyy Maybank sudah refund duit saya weeehuuuu RM72. yes. boleh belanja sakan untuk makan best-best dan of course movie! definitely I am gonna treat myself for a movie this weekend. Gulliver's Travels in 3D? wah wah wah semakin galak tengok 3D nampakkkk????? (-_-)''

Gulliver's Travels
mesti lawak takleh blah sebab penangan Jack Black
oh ai lebiu!

ahaks saya rasa rezeki saya amat murah sangat :) Alhamdulillah thank you Allah for giving me your blesses amin. and then Jumaat ini lak saya menjadi OP untuk engagement day kawan saya. heee sudah pun deal harga upah berapa. kaaaaching kaaaaaching! rezeki lagi yeayyy! saya ambil upah mengambil gambar je and then bagi CD gambar. senang sedikit sebab kalau saya nak cuci pun rasa takde masa kot dek busy yang melanda dirikuw.

heh cakap pasal busy tu adoi memang takleh blah. saya sekarang rasa *bukan rasa pun memang betol* saya sekarang buat kerja untuk 2 orang uhu kalaulah boleh membelah badanku ini menjadi dua kerat kan best (--'') wuu penat tak terkata lately. badan pun terasa lesu. dengan berpuasanya maka... jeng jeng jeng hahahahahahaha haku sudah jadi kurus! sampaikan my staff saya cakap saya nampak kurus tapi muka sakit. hummm tamaulah kurus sakit tapi mahu kurus HOT ehek minta penampau ka? dush dush!

saya rasalah kan sebab kurus ini terjadi maybe saya jarang makan nasi. saya ni jenis cepat senang naik senang turun. kalau makan nasi takleh control memang naik lah. contohnya awal bulan ini di mana Mr. Bruno Mars saya cakap saya nampak chubby & gemuk. tsk. down siotttt serius down gila rasaaaaaaaaaaaa sobs. tu yang berazam nak berpuasa nazar dan nahhhhh memang sudah kurus sedikit tak dinafikan ahaks. so rasa confident sedikit heeee :D and then another factor was I am now wearing Premium Beautiful. saya dah lama pakai since tahun 2009 lagi. memang boleh buat kurus seh tu tak tipu and then dapat membetulkan kedudukan tulang belakang. heee saya pun sudah kurang sakit belakang :D :D :D

Premium Beautiful
saya promote tanpa dapat pape komisen
memang betol tak tipu!

okeh apa lagi nak di update kan sebelum mata ini melabuhkan tirainya since tuan punya blog kena tidur sebab esok shift pagi huaaaaaa T__________T'' takpe takpe sebab malam itu dapat ber kitkat sebentar bersama dengan Mr. Bruno Mars. hik missed him LOL sempat lagi! ahaaaaaaaaaa saya baru je dapat harem pants tadi. saya try and like WOW muat seh! wahahahahahaha esok apa lagi fashion experiment lah jawapnya ngeh ngeh ngeh. nantikan saja saya post gambar esok okay? selamat malam semua! muahhhhhhhahahahahaha *ingat kiss ke?*

Do You Harem?
Das Harem.
huaa caption takleh blah macam iklan kereta je
(-_-)''



xoxo


goodnite!

10 COMMENTS:

nyna said...

wahhh.
teringin nak pakai premium beutiful tapi mahal sgt.
tunggu keje dulu.huhu

jangan lupe tau tau pos pakai harem pants.nak tengok!

nyna je tak terbeli2 lagi harem pants.
stylo je kan. :)

she THE Queen said...

salam..cik sha yer?sy shikin kalau sy nak amik gmbr outdoor suke2 je brape ye?

YUHANIS SHAZLINI said...

i love harem pants too...=)

PiNky@hEarT said...

oh, i pun nak kurus! T__T

Shahira said...

yg premium beautiful tu sha pkai corset je.
yg lain tak pkai.
tu pun mak suh pkai n hasilnya superb.
mmg bole kurus :D

Shahira said...

hye shikin.
err depends on hours jgak kot.
biase charge cmtu.

she THE Queen said...

kalau 2-3 jam brape?

Shahira said...

ahaks.
lokasi anda di mana ye?
cube bg saya spesifikasi nak outdoor yg cmne?

she THE Queen said...

ok mcm nie..sy skrg di ptrjy dan kg di KTN so sy ingt nak amik gmbr outdoor dgn husband sy wat kenangan utk 1st aniversary perkahwinan kami..

Shahira said...

insya allah boleh :)
awak email kat saya shahirarosli@yahoo.com utk quotation.