Pages

Friday, December 24, 2010

last job in 2010


hai selamat pagi semua. ini post entry di schedule kan tepat pukul 12pg nanti muahahahaha sebab tuan blog sudah habis bosan tatau nak buat apa. Alhamdulillah my Mr. Bruno Mars telah selamat sampai di Subang - ada kerja sedikit di sana. erk lama betol nak sampai. uhu kena turun naik tukar train tu yang leceh. emm kan sudah rindu dia lebih sobs nampak gaya kena jumpa hari Ahad lah weh lambat lagi tuuuu (-_-)''

hari semalam adalah off day saya as usual. saya duduk rumah je tak ke mana sebab faktor hujan yang membasahi bumi membuatkan saya super freezing cold dan guess what? bangun tidur pukul 2ptg wah wah wah. seronot betol hamba menidurkan diri. hahahaha ganjaran untuk diri sendiri. tahniah tahniah. sebab lately busy tahap nak mampoihhh so there you go. lagipun malam semalam sudah keluar dating dengan Mr. Bruno Mars. pastu dia lak takde kat Kuantan. nak nak lagi my sis baru sampai rumah pagi tadi so lebih afdal spent time kat rumah je eheks.

hari ini saya ada job. hihi my best friend engagement day. duduk depan rumah je haaa. tahniah diucapkan kepada Cik Liyana. sudah habis event jangan lupa belanja aku ayam KFC. nak nak lagi aku tengah berpuasa nazar. weee rezeki rezeki :D :D :D saya harap esok cuaca okay. if hujan pun umm tamau lah lebat-lebat. kalau boleh janganlah hujan hu pls? nanti susah nak tangkap gambar huk huk. just praying the best for today.

hari ini juga my whole family *eceh cakap macam ada big family je padahal kami berempat je kui kui kui* haa my whole family except diri ini akan bertolak pulang ke kampung halaman iaitu di... ehem arghhh segan lak nak reveal wakakakakaka di Manek Urai, Kelantan. dalam 27km dari Kuala Krai. jauh weh dari Kota Bharu mau 88km dari sini sobs ya kampungku terpencilkan? huk. sudah lama tak balik kampung, almost 7 years wow!

ahaks mereka balik kampung sebab ade sepupu kahwin. saya tak dapat ikut sama sebab nak ambil UPL ni macam tak berapa nak sesuai pada masa ini disebabkan kekurangan tenaga pekerja. wow! hebat kau fikir pasal orang lain. yelah kang tak pepasal haku kena kerja full shift lagi (--'') maka terpaksalah saya tinggal di rumah sensorang mulai hari Jumaat sampai ke Sabtu. sekejap je hehehehe. insya Allah mereka selamat sampai ke Kuantan hari Ahad. yeayy! so does Mr. Bruno Mars. uhu Abah siap sound awal-awal jangan balik rumah lambat sangat. gulp. baiklah :D :D :D

hari ini juga merupakan hari keempat saya berpuasa nazar. yoshhhh three days more to go. semakin hari saya merasakan saya semakin ramping muahahahahaha perasannnnnn! tak sedar perut ini akan membuncit disebabkan makan banyak semasa berbuka. tidak dinafikan saya memang makan banyak. nak nak lagi semasa berbuka uhu. sebab entah. maybe tak sahur tu satu sebab juga. and another reason was saya ini makan banyak masa tu je. pastu memang tak makan pape dah. sebab tu kot maintain kurus ngeh ngeh ngeh ;pp

oh yes pasal video. saya nak upload video kat blog tapi tak boleh kenapaaaaaaaa? ada sesiapa tak tahu camne nak upload video kat Youtube pastu nak copy kat sini? penat tawww buat video untuk shawl tutorial tapi alik-alik gagal untuk dimuat turun. eceh ayat skema. sob sob. dua kali attempt untuk download tapi failed! haaa geram emak ni haaaaa grrrrr!!!

ehe itu saja update untuk hari ini aha tipu nanti nak upload hasil tangkapan semasa E-Day. semoga hari ini lebih baik daripada hari semalam. terima kasih kepada bloggers dan readers yang rajin singgah ke blog cabuk saya ini. ehe sekian terima kasih ada masa saya update lagi :D

arghhh can't stop thinking at him now
....
ilyaah.



xoxo


tengah download Tron edisi 1982

6 COMMENTS:

Encik Tikus said...

comel jea, keh keh

miss lily said...

sha, kene upload video kat youtube dl...kene ada account youtube baru boleh upload...kemudian, share jer video tue...kat youtube ada button share...

ili said...

xpun kan ade embed code kat bwh video kat youtube tu copy paste je kat blog.hehe~

Shahira said...

hu acc youtube dah ade.
means kite just upload je video and then nak share kat blog bole ke?
tak jumpa pun button share blogger.
aaaaa buta IT.
:((

miss leya said...

ada sha. kat bwh tu mesti ade butang share. kalo kite view vid org len diutube pun ada kan? try k dear.

Shahira said...

ohhhhh :D