Pages

Wednesday, December 8, 2010

heyyo bloggers


Hiroshima, Autumn 2009
tengah-tengah malam buta tengah berangan
selalu je teringat Jepun lately
entah bila dapat pergi sana lagi?
(-_-)''

hye bloggers. saja je buat 2nd entry. lebih kepada merapu sambil mendengar whole album Bruno Mars. rugi weh kalau korang tak beli cd ngahahahaha haku download jek. pembelian cd ni tak termasuk dalam bajet bulanan ;pp ekceli mengantuk sesangat tapi sebab sakit perut ni tunggulah jap. konfem pasni nak masuk toilet. menunggu masa yang sesuai je wakakaka sebab nanti tak payah teran :P weh entry ini apesal lahhh selekeh sangat Sha??????????????????????

saya dah berbaik semula dengan Mr. Bruno Mars. tak sanggup nak bergaduh lelama. nanti lemau. masa kerja pun dah lemau habis. seharian teringatkan si dia. adoi. kerja haku tak jalan nanti wuuuu. begitu hebat penangan si dia dalam hidup saya. apa yang saya tahu sekarang saya nak dia seorang je. tamau orang lain. si dia telah mengisi kekosongan di dalam kebuk hati saya ecehhhh bermadah pula pada pepagi buta (--'')

kan sudah cakap ini entry merapu ekekekeke. masa untuk pergi toilet sudah sampai. esok malam maybe layan wayang Aku Tak Bodoh. tengok trailer boleh tahan best. best atau tidak tunggu saya tengok esok. pastu nak khatam Narnia lak. aihhh entah bila kan? dahla Mr. Bruno Mars takde kat Kuantan sampai hari Sabtu ni sobs. rindu rindu rinduan laaaaaa nanti huuuu. baru je lepas berbaik dah nak pergi ke tempat lain. I'll be missing you :(


okay nak pergi toilet
goodnite!



xoxo


:D :D :D

4 COMMENTS:

/Dayah//Nurul/ said...

mushi. teringin jugk pi jepon

Rebelle Me said...

seronoknya pergi Jepun!
mahu jugak...

eiela said...

bestnya dapat pergi Jepun. Ntah bila dapat pergi sana.

Latest Entri :
1)Cerita Pura-Pura
2)Kena Denda Gara-Gara Bergaduh Depan IPD

Shahira said...

hihi insya allah kalau ada rezeki :D