Pages

Thursday, December 2, 2010

weekend therapy for me


tajuk entry takleh blah. mati-mati ingat hari ini hari Jumaat. puas kot tadi kena gelak dengan Mr. Bruno Mars. betol lah since kerja kuat ni sudah lupa hari apa yang berlalu wuuuuu. entry kali ini nak story pasal movie The Next Three Days. lakon layar oleh Paul Higgis and genre thriller. memang thrill pun. ending best tak cliche cuma geram satu-satunya bukti kukuh yang boleh prove his wife is innocent actually sudah termasuk dalam longkang huaaaa. detektif tu memang mempunyai instinct yang kuat. tapi tak jejas ending pun.

starring Russel Crowe and Elizabeth Banks. oh yes Thirteen dalam cerita House pun ada tapi just sekejap je dia muncul huhuhu. saya menonton bersama dengan Mr. Bruno Mars. dah lama gila kot tak tengok wayang dengan beliau. last? bulan lepas sekian terima kasih dan next Q is Narnia pastu Tron Legacy pastu Gulliver's Travel pastu baik kau beli terus GSC tu Sha (-_-)''

The Next Three Days
lose who you are to save what you love
sesuai dipraktikkan oleh pasangan suami isteri ye
:D

****

masa untuk makan-makan! perut sudah berkeroncong dengan sejuk nak mamposnya dalam panggung tadi. tatau lah kenapa rasa macam duduk dalam peti sejuk. bagi sesiapa yang sudah pergi ke East Coast Mall haa korang taulah sejuk camno eden maksudkan. tadi ingat nak buat surprise lah kengkonon kat Mr. Bruno Mars tapi alik-alik dia dah tau cafe tu katne. cet. tapi surprise gak ah sebab dia tatau nama huahuahuahuahua.

nama port baru adalah Shila Cafe *Along tolong jangan perasan* deco sangat cantik, cosy, takde orang dan perfect untuk anda beromantika sambil makan dengan yang tersayang hohoho. meja makan sebijik macam kat rumah tapi tak feel pun makan kat rumah hiks. gelas memang mentarik hati. siap tulis lagi woo setengah liter so dari situ anda dapat tahu betapa banyaknya anda minum air pada malam tersebut (-_-)'' tadi saya makan mee rebus Singapore. best weh. haku memang peminat mee rebus pun. pastu ada pula Nasi Beriyani Daging tapi tu dia punya. lapar sangat ek sampai licin pinggan you? ;p

tema ungu pada kali ini
erm serius ek aku da gemuk?
pipi tu jelas kelihatan!!!
T______T

Mr. Bruno Mars memicit kepala
pening kot layan kerenah aku?
huhuhuhu
;pp

haa see see spot the similarity?
Kami the Boria
hahahahaha

okay itu saja dari kami
bye


aku tahu entry ini sangat bosan hahahaha
sebab sesungut tak habis lagi
datang menyerang semasa dinner
until now
:(



xoxo


sesungut pls go away
sob.

9 COMMENTS:

nyna said...

dah sebulan tak tengok wayang.
booo dekat diri sndiri.huhu

wah.sweet je.
npk comel je kemeja sama.hihi :)

Shahira said...

uhu same goes with me nyna tp tu applicable kat bf je hihi.

haaa trylah pakai nnt org yg tgk tu mesti jeles gak.
totally nmpk sweet :D
tp si bf kene ade keyakinan yg tinggi utk memakai boria ni.

.ieLah. said...

eee comels okay!
kalo ielah nak ajak pakai baju same, jangan haraplah! :P

.ieLah. said...

oh btw, i love the story!
puas ati! kecuali part the evidence tu je la kan? muehehe

shiela-suka-suki said...

eleh...along tau la kt mana cafe itu..dekat megamall itu kan...
hakhakhak...i tak kisah pun, nama i kan mmg glamourous gitu...kahkhakahak

Shahira said...

hekhekhekhek.
ape lagi ielah paksaaaaa Mr.G!

Shahira said...

perasannya org tu T_T

Izyan Helmi said...

chomelsss pkai baju sm. klu yan, mmg x mempunyai keyakinan yg tinggi la nak pkai baju sm..hek3

Shahira said...

kena paksaaa jugak beliau pakai.
if not bile lg wakakakaka.
:P