Pages

Thursday, December 16, 2010

sroottt sroott


hai selamat malam semua. ehe best tak tajuk entry saya pada kali ini? sebab? tuan punya blog selsema. huh. perkara yang paling membencikan sebab hidung tersumbat of course maka deria rasa telah menurun sebanyak 70%. bertuahlah sesiapa yang menghidangkan makanan kat haku akan berasa selamat sebentar kerana saya tidak dapat merasa apakah rasa makanan tersebut okay merepek pasal makanan lak okay bye.

esok cuti. tatau lagi plan nak buat apa. plan nak pergi hantar resume ke satu chemical company if rajin. uhu semakin malas nak keluar. tatau kenapa. maybe lately penat sebab kerja pada bulan ini extravaganza punya workaholic. tadi kira jam kat card punch. beberapa kali je haku shift morning. yang lain semua shift noon and full (-_-)'' tapi malang lagi SE yang kena pergi backup kat KBMall tu huhuhuhu. setiap hari shift full. adoi kalaulah aku di tempat beliau mesti mampoihhh dahhhhh. bertabah lah wahai Kak Mai :D

sementelah meng update blog ini, saya melayan teh ais yum yum. dah lama kot tak merasa teh ais sebab puasa kan. hoyeahhhh ada lagi 2 hari nak complete 7 hari puasa nazar. so berbaki lagi 7 hari puasa nazar dan 5 hari puasa ganti. harap-harap saya sempat ganti kesemuanya amin ;) hihihi tadi makan nasi. dah lama kot tak layan nasi. semalam dah lapar sangat so layan nasi lemak selepas tengok movie. last time makan nasi adalah pada Khamis lepas uhu tahan kau ek? ;p nak kurus punya pasal tapi timbang pun still maintain 56kg. rasa okay kot berat camni dengan ketinggiankuw eleh perasan lah lu!

malam Rabu iaitu kelmarin, saya tengok wayang filem Melayu dengan seorang staff outlet, Hana. huhuhuhu jarang sungguh haku melayan cerita Melayu ni. last cerita apa entah haaa Aku Tak Bodoh. tu kebabom ah filem tu. terbaik punya lawak tak cliche. tak tipikal. hu. cuba teka saya tengok cerita apa? kesinambungan daripada Zombi Kampung Pisang. tadaaaaa mempersembahkan Hantu Kak Limah Balik Rumah. sutradara oleh Mamat Khalid. sesiapa yang sudah tengok Zombi Kampung Pisang mesti dah tau camne lawak oleh Mamat Khalid. hahahahaha terbaik tiptop lawak okay. paling tak boleh blah masa scene berlari. cam harammmm huhuhuhu :D :D :D tak rugi woo tengok. tengok tau jangan tak tengok ehe.

Hantu Kak Limat Balik Rumah
ada scene Hantu Kopek rupa-rupanya
baru haku tau motif bra tercampak dari almari
(--'')

dan juga berangan nak tengok filem ini
ada hati lak nak beli tiket on the spot
padahal fully booked untuk hari ini
huaaaaaa

Tron Legacy
masa zaman dahulu kala macam pernah je layan cerita ini
ehe macam.
t(-_-)Y

****

hati ini sudah lama terberkenankan harem pants. apakah itu harem pants? umm macam seluar aladdin gak tapi tak berapa nak aladdin lah hahahaha sebab orang tak pakai harem pants dengan kasut bucu tajam di hadapan. harem pants sangat stylo dipakaikan dengan booties or gladiator flats tapi macam kurang sesuai dengan pump shoes. peep a toe takpe kot? kena try and error dalam bab fashion ni tapi jangan jadi fashion victim sudah. huuu kalau saya sudah mendapat sepasang harem pants, nanti akan ku post kan gambar ye :D :D :D

who wants harem pants?
tengok semuanyaaaaa pakai booties
wu lawa sebab mereka kurus
mau kurus juga pelis?
T_____T''

haaa kan cantik dipakaikan dengan gladiator flats
huhuhuhu mau mau mau!

beranikah dikau memakai seperti ini?
si model mungkin terpaksa
tapi bukan aku
cehh Kerispatih tetiba apehal?

****

nampaknya srottt srottt saya semakin berleluasa selepas minum teh ais. dengki sokmo! bagilah can saya minum air berais ni huuu saya seorang yang degil. demam ke sejuk ke selsema ke tetap layan ais huhuhuhu bukan setakat minum tapi gigit ais dowh. nikmat. korang bagi aku selori ais tu macam wowwwww heaven! hahahahahahahaha bongok. oh ye saya sekarang tengah nak update list blog especially from bloggers and friends. heeee kalau ada sesiapa yang masih belum exchange link, boleh tengok kat label STICKY ENTRY dan tinggalkan link anda di situw. nanti hakuw update kan link kamuw ituw *euw apesal semua ada huruf W kat belakang?* wuwuwuw erk.


esok hajat nak tidur sampai Zohor
ehe kalau malam ini tidur selepas Subuh
T________T''



xoxo


sakit perut lak ni

3 COMMENTS:

shiela-suka-suki said...

cer citer cer citer....
hahahaha....
bab lari tu mmg lawak tak hingat...

shiela-suka-suki said...

cotton on ada harem pants...
nk try jugak but have no guts to do it..

Shahira said...

bape RM eh?