Pages

Sunday, December 12, 2010

nothing much :)


heyyo bloggers. nothing much to say lah memalam buta ini. di samping sakit perut akibat makan lewat malam ehe lewat ke pukul 1030mlm? makan mee rojak ayam best woo dan sebelum itu pekena a shot of Starbucks Ice Vanilla Latte yum yum yum. puas hati koi dapat minum segelas latte hiks really made my day...

a little bit of tired today sebab saya shift full and first day of my puasa lak tu. esok pagi okay kot. shift full lagi from 930am till 1000pm (-_-)'' memula memang terasaaaaaaaa sangat penat but then sudah biasa. tapi badan rasa sengal huk. agenda menolong staff melipat baju akibat kekurangan staff di outlet huhhhhh. sakit hati tengok baju digembar gemburkan macam kucing menguis pasir (--'') adoi pelanggan oh pelanggan. really stressed me up laaaa!

ada enam hari lagi untuk berpuasa nazar. chaiyok! di samping menguruskan badan dan juga menebalkan balik wallet daku yang sedia terkempis huuuu. aha. saya dapat complimentary gift from Starbucks sempena Christmas ni. ada buat promotion if kita beli 12 jenis minuman tak kisahlah kau nak minum apa asalkan minum dan saiz medium paling minimum, boleh claim Starbucks 2011 Daily Planner. weehuuu dah dapat pun heee :D :D :D

close up
;p

my new daily 2011 planner
suka suka suka!

ingatkan saiz kecil je tapi besar juga ekceli
heeee I like it!

complimentary card from Starbucks

siap dapat baucer lagi tapi specific pada tarikh tertentu
sebab ada special occasions apa entah
T_T''

****

ehe lupakan pasal Marc by Marc Jacobs Classic Q Hillier Hobo yang menjadi idaman seantero dunia Shahira. mahal kot saya nak beli. hahahahaha selamba je cakap kat Mr. Bruno Mars camni: I nak my husband yang belikan sebagai hantaran. ekekekeke I think tu dah habis cover kot? ke tak you? hu direct kan I cakap? ngeeeee ;p aha sambung cerita. semalam saya ada blogwalking dan memang sudah terberkenan kat satu handbag ni. brand pun lain daripada yang lain. design pun lain. Emak pun cakap lawa ehhhhhhh apa lagi terasa nak angkut je. tapi tahun depan lah :D :D :D

Armani Exchange Braided Handle Hobo
RM560
lawa tak kengkawan?
harga tu saya terpaksa tutup sebelah mata
wu.

****

itu jelah update yang membosankan daripada saya adoi. entry semakin kurang berkualiti huaaaa since kerja ni otak pun makin tepu. tadi ada kawan saya call. offer job kat SYABAS. still thinking of it kalau dapat what is my plan? kalau ye kalau. harap ada rezeki? Insya Allah akan saya hantar resume dan tunggu lah apa-apa panggilan untuk interview ke? ehe wish me luck guys! good nite!


rindu kat Mr. Bruno Mars
lantas dengar lagu Bruno Mars je lately
T______T


xoxo



tell me right now bebeh
from Marry You

2 COMMENTS:

LittleGurl said...
This comment has been removed by the author.
LittleGurl said...

oh dear...beg tu cantik gile!!!tapi price dye tu.....T_T