Pages

Monday, December 27, 2010

tutorial shawl/pashmina ala Shahira Rosli, again?


hye readers and bloggers hehehehehehe. seperti yang dijanjikan maka terhasil lah satu shawl/pashmina tutorial ala Shahira Rosli setelah berhempas pulas upload through Youtube selama 2 jam engkau haaaaa. jenuh dah haaaa emak tunggu taw. ahaks. ekceli tutorial secara tidak sengaja. buat pun kat dalam cafe setelah habis dinner. tu pun sebab nak bela shawl (-_-)'' betapa selekehnya dirikuw ini wuuu. thanks to Mr. Bruno Mars kerana menjadi jurukamera secara tidak langsung.

harap-harap korang faham lah ek
kalau tak faham lagi huhuhuhu
tak dapek den nak nolong
(--'')

nampak sangat kan amatur dalam ber video ini wahahahaha
video tangkap muat
;p



xoxo


:D

11 COMMENTS:

Dya said...

wah... kt cafe pon smpat agi nk wat tutorial??.. neway, i like ur style!!

Shahira said...

hahahaha scr tak sngaja tu.
mmg live :P
thanks dear~

aina said...
This comment has been removed by the author.
aina said...

haha thanks kak sha . boleh lah saya try nanti . buat dengan Mr Bruno Mars ? mesti dia happy sebab baru first time jadi camera man . dengan wartawan cantik pulak tu . ^.^V

dDhAsNidAr said...

finally,dpt jugak jumpa ngan tuan tanah blog ni.nmpk dlm blog orgnya cute n petite.tp sebenarnya tinggi lampai..ohh.

ok.sekarang dh igt sape yang tego awak di tempat tugas awak tu?haha..like ur style actually.nak2 dengan hasil captured.mmg style lahh.

Shahira said...

heee alahai cantik ke dik?
i'm just a normal girl like u.
<3

Shahira said...

heee segan lah saya sis dd :)
anyway nice to meet u too ahaks.
dtglah selalu BO.
bawak baby pun ok gak heee.
keep in touch ^^

aina said...

kak sha : mestilah cantik kalau tak cantik takkan amir tertarik dengan kak sha . ahaks :D

Shahira said...

adeyh segan lak kak sha uhu.

faRa_diLa said...

huhu. sampai senget benget mulut nk pakai shawl. cantek la sha pakai. comel je. uhu. jeles ni. T_T

Shahira said...

huhuhu ekceli sha sll senyum kalo nak pkai tdung.
ni cm agak kelakar la apabila melihat diri sndri dlm video T_T''
huaaaaa.

fara pon pakai la!