Pages

Monday, May 24, 2010

adat bencinta


hai nama saya Shahira
a/s/l pelis?
pffttttt!

gambar di atas hanya sekadar tepekan semata-mata. jangan lempang aku laju-laju. since guna hp cokia yang hanya boleh terima SMS dan call sahaja pathetic gila rasa without MMS/3G/EDGE/GPRS. agak sudah lama tidak bercamwhoring dengan kamera phone pastu buat muka pura-pura comel and give your best side. ada DSLR pun banyak belakang tabir je. gambar aku siapa nak ambil? sadis sadis. bilalah tangan ini dapat merasa menaip atas beri hitam ni ehem ehem attention to? ngehehehehe.

pepagi buta ini mahu bercerita pasal kejadian hari Ahad yakni baru je lepas tadi. ekceli ok that is very annoying for me to type 'ekceli'. dulu puas le nak memahami apakah itu bagaimana nak pronounce. at last baru tahu ohhh actually. hahahaha sungguh ketinggalan zaman. actually hari ini dah janji nak dating dengan Encik Busy tapi...

tapi kansel sebab beliau lambat almost half and hour. sejam setengah you I tunggu dia. tahap kesabaran very very tinggikan? tak kisah pun tunggu sebab dah tau dia kerja hari ini. workaholic memang tak boleh blah. tapi memang kena pun sebab kerja banyak lagi delay. kesian Syg tengok B since jumped company. tapi takpelah demi masa depan kita juga right?

of courselah terdapat sesi elmo di situ kan. saya nak skip part tu. setelah elmo menguasai diri maka saya SMS Cik Afie tanya dia available tak? teman tengok Robin Hood aku payung. set. picked her up and then masuk wayang pun dalam 15 minit lewat tapi takpe dah adat 10 minit iklan dan memang miss part perang England lawan dengan Perancis kot haha suka-suka je.

kami borak-borak. memang seronok cerita pasal tunang memasing eh dia je aku tak T_________T so she gave her opinion and advice. memang salute lah kat Cik Afie. kau memang kawan sejati yang ada di sisi kawan kamu yg elmo. kami jenjalan kat ECM. tengok clutch Elle colour ungu ok diulangi ungu. adeh. Cik Afie tu pun macam sudah terpikat colour ungu seperti saya. uhu harga RM79 je. ada ni kang aku beli pastu kena free speech oleh emak (--'') sila saving duit anda Cik Sha...

well I had a great day today. thanks bcos accompanying me. dengar aku whining. huuuu. at least lepas gak beban ni. kesimpulannya hari ini end well. saya dengan Encik Busy pun dah ok. call dia around 1140pm tadi pun dia sedang tidur. hmm kesian lak dengar dia menguap. sorry B if Syg susahkan B paksa B balik bla bla bla. yang penting awak rindu dan cinta sama saya ok?

mesti korang boring kan asyik baca pasal thesis je. in progress haha biasalah bila ada distraction lain T__________T weyh fokus pls? ni dah minggu ke-4. short sem only 8 weeks je ok sila jangan berangan STOP procrastination! yeah. doakan saya agar dapat menyiapkan Chapter 4. sudah 21 pages ni ehem ehem ;)

I hope today is better than yesterday



xoxo


life is full with obstacles

0 COMMENTS: