Pages

Wednesday, May 5, 2010

entry tidak berilmiah


"Because I have loved life, I shall have no sorrow to die"
- Amelia Burr

somewhere in Kota Bharu
breezing...

saya sedang online dari Starbucks di ECM. sorang-sorang jek hahaha pathetic tak? eh tak tak. kawan saya, Lyana ada kerja di stor KFC so dia buat kerja dia, saya buat kerja saya hihi. hajat nak sambung Chapter 3 tu ntah kesampaian ke tidak wakakakaka. sebab terbuka blog lalu ingat update lah sekejap sepatah dua kata.

actually nak sambung writing thesis ni not in mood lah. still on the holiday mood hahaha padahal pemalas. mood oh mood tolong lah datang! dalam otak ni fikir nak tangkap gambar je T_______T apesal lah takde course photography dalam universiti? if dapat sambung PhD dalam course photography kan best hihihi. berangan je lebih.

saya sudah download gLee episod 14 - 16 hihi tak sabar nak tengok malam ni ke or depends on my mood. saya actually takde mood haaaa tatau kenapa. maybe emo lagi kot pasal semalam dengan Encik Ikhwan. tidak pasti nak ambil pusing ke tidak or I just click the ignore button :)



xoxo


I just want to be happy

2 COMMENTS:

.ieLah. said...

nak glee~!!
:)

Shahira said...

nanti sha anta esok :D