Pages

Wednesday, May 26, 2010

reward to myself


semalam saya keluar dengan kawan jiran depan rumah je haa. nama beliau Cik Liyana. baya kakak saya eheks still single tapi nak cakap available itu tipu. hajat nak layan wayang The Bounty Hunter memandangkan bf masing-masing busy sobs *saya belajar dari dia tahap kesabaran super saiya yang tinggi* hek. saya check pukul 850mlm ceh dengan yakinnya gerak dari rumah pukul 815mlm. alik-alik sampai ke GSC cakap pukul 815mlm T__________T adakah aku ini pelupa? aihhhh.

The Bounty Hunter
tak craving pun tapi jiwa ini bosan sungguh
(--'')

so disebabkan tidak menjadi plan itu maka kami pun gerak ke Johnny's Restaurant hahaha pertama kali jejak kaki ke sini. masa kat Jusco Taman U atau Tebrau pun tidak teringin nak masuk tapi best bohhhhh. makanan tu bestlah kenyang dan harga pun ok hahaha sebab bukan aku yang tukang bayar! terima kasihlah kepada pihak penaja :)

pihak penaja saya
suka bebeno dengan vanilla milkshake
pastu ice cream pun vanilla
T________T''

burp!
masa untuk dessert banana split
;p

muka excited hua hua hua
sudah lama weh tidak camwhoring dengan kamera phone 3.2 mp
:p

burp! alhamdulillah kenyang hamba. selepas itu jenjalan laaa sekejap kat Parkson dan hajat sebenar saya nak tangkap gambar light trail dari rooftop ECMall ini tapi tak menjadi sebab hujan rintik-rintik lak turun. memang spoil. alih-alih diganti dengan potraiture photoshoot. boleh tahan juga kau ini menjadi modelku ngeh ngeh ngeh. thanks dear for making my day :D :D :D

tadi tidur pukul 6pg sebab struggle tunggu waktu subuh pukul 540pg. bayangkanlah nak tunggu tu alahai mata tersengguk-sengguk. yeay! data analysis untuk Chapter 4 sudah diemel weehuuu suka gembira tapi itu baru draft sayangkuw. kena tunggu supervisor comment dulu. saya pun rasa macam analysis saya what the hell? redha jelah ek Sha...

kesimpulannya hari ini saya tidur 4 jam sahaja sebab emak call so mata ini memang dah takleh tutup pastu dengan Cik Liyana pula call... bangunlah anak dara ini pada pukul 1050pg *yawn*

aktiviti petang ini...
tidur?
The Bounty Hunter?



xoxo


sleeping is totally make me happy
haha!

0 COMMENTS: