Pages

Sunday, May 30, 2010

unforgivable


petang tadi ngedate lagi. kali ini teman Encik Busy shopping. haaa baca betol-betol. bukan Cik Sha ye shopping tapi Encik Busy saya shopping T________T boleh tahan dasyat + fussy ek beliau ketika membuat apa kata survey dan shopping. aihhhhh. bape banyak mall kita tawaf tadi; Berjaya Megamall, East Coast Mall & Kuantan Parade. at last dapat juga apa yang diimpi-impikan. ceh ayat macam craving gila. hahaha but we have a good time together. pasni susah dah nak jumpa (--'')

tadi testing perfume. semalam lagi beliau macam teringin nak beli perfume tapi malas nak test. tapi kali ini dapat juga test bau. ehem. ini choice saya okay. everyone can trust my taste & choice. fabu! Sean John Unforgivable EDT. pehhh bau memang superb habis. Encik Busy pun tertarik hihihi. serius best gilaaa. rasa macam lelaki itu sexy teramat sangat jika pakai perfume ini. dah lama berkenan. orang tak hensem pun pakai boleh automatik jadi hensem secara tiba-tiba. sumpah rasa mahu hendak cium je Encik Busy eh silap silap ;p

selain daripada Sean John Unforgivable, saya merasakan perfume untuk lelaki yang lain bau seksi sumpah macam nak cium adalah Diesel Fuel for Life, Montblanc Starwalker, Davidoff Cool Water for Men & Bvlgari Pour Homme Soir. adeh adeh rasa macam nak pengsan!

heee thanks for all your treat for today. okay lah tu kan. I be your driver for today and you are treating me with load of foods yum yum yum. sudah tidak craving lagi pada Chocolate Cream Chip *macam kena minum seminggu skali aihh* dan juga dinner at Simple Cafe Esplanade. heee nasi lemak terbaik di Kuantan dengan teh ais. yeah. balik rumah sakit perut sekian terima kasih. see you next week okay baby? I missed you 24/7 or 25/8 :) :) :) hiks lebiu too!

Sean John Unforgivable EDT
pls beli pls beli pls beli!

Sean John Unforgivable Woman EDT
eh ada juga?




xoxo


so unforgivable

5 COMMENTS:

Drunbella Khoo said...

cik sha xbeli yg woman punya ka?
baru sedondon.
ahaks.
:)

Shahira said...

huhuhuhu.
teringin juga tp empunya diri tiada duit sebanyak itu.
kena minta belas ihsan dari beliau nih :D :D :D
*buat muka pura-pura cumel*

Drunbella Khoo said...

buat muka kucing menagih simpati macam dalam cerita shrek.
hahahahahaha.
sumpah comel.
^___^

sapphire said...

wah idea bagus utk birthday present..

:)

Shahira said...

heee silalah beli.
bau sumpah best!!!!