Pages

Friday, May 14, 2010

movies marathon


berehat 5 minit daripada data coding. aih. ada lagi lebih kurang 40 borang questionnaire yang perlu dimasukkan datanya di dalam SPSS. esok bermulalah episod mengarang ayat membina carta bar, carta pai, segala jenis carta yang ada T_________T esok petang jangan lupa jogging ye Sha! lately ni rasa kau makan banyak kot? sudah 2 malam tu you were taking your breakfast pula takleh blah nasi lemak & nasi minyak. lepas tu ada hati dinner pun nasi juga! huaaaa hancus plan diet aku (--'')

tadi ingat nak layan wayang Diary of Wimpy Kid tapi tak jadi disebabkan sampai tepat-tepat di GSC pukul 230ptg. ngam-ngam jek. dalam hati ni takpelah maybe another time tengok cerita tu. lalu saya pun beli tiket wayang Iron Man 2. harga pun murah just RM7 dan termasuk jajan cheesels beserta air teh ais limau (buatkan perut aku boncit), saya spent around RM12. tepuk tepuk! kat GSC Midvalley jangan harap kan dapat harga sebegini rupa ngahahahaha :D

secara overall best lah. layankan aje Tony Stark tu. memang lawak sarkastik takleh blah. tapi kenapalah Kolonel tukar orang. muka serius tapi nak berlawak macam tak kena. walau pape pon superb lah thumbs up! ceh aku ni bagi review macamlah hari ini baru release padahal sudah 2 minggu ketinggalan zaman. pity me.

hari Jumaat? yeah. yang kunantikan. sudah berhajat nak ngedate movie dengan Encik Busy. harap awak tak kecewakan saya. 14 Mei 2010 juga genap kita sudah berpacaran selama 6 bulan. setengah tahun tu. kagum tak? saya kagum. cepat kan masa berlalu? so sebagai hadiah untuk ulang setengah tahun kita, saya treat awak movie A Nightmare of Elm Street. hehehehe. saya tahu awak "suka" cerita thriller, horror genre ni ;p

Iron Man 2
nanti kita saksikan Iron Man 3
pada 3 tahun akan datang

A Nightmare on Elm Street
hai pakcik Freddy Kruger!
sila buat Encik Busy tak boleh tidur esok okay!
;p



xoxo


movies marathon mode

4 COMMENTS:

.ieLah. said...

nk tgk elm streett! isk

Shahira said...

hehehe mlm ni.
one two...
kan best if leh bua ringtones.

merahjamboo said...

tompang kt sini;)pja dah publickan blog:)

Shahira said...

heee ok sis!
:D