Pages

Friday, May 7, 2010

beach photoshoot


yeah. outdoor photoshoot kali ini bertempat di Teluk Chempedak, Kuantan. phew panas dering mu tau dok? ngahahahahaha maksudnya memang superb panas wa cakap lu T_T manalah muka mu tak burn wahai Cik Sha. photoshoot kali ini dibantu oleh bff saya iaitu Cik Has (dia memang gila kamera) dan kebetulan Encik Awiez berada di TC. thanks guys!

terpaksa jadi model aku lari ke sana ke sini. sempat gak ajar mereka guna my baby D90. hiks. they are totally like it. yelah siapa je yang tak suka DSLR kan? untuk photoshoot kali ini saya guna 2 lens iaitu 50mm & 18-200mm huhuhu dah berhabuk dah lens 200mm tu T______T so siapa selepas ini mahu jadi model saya yang tidak berbayar? wakakakaka. habislah kena dera macam tu ;p so enjoy these pictures!















xoxo


photog mode

2 COMMENTS:

Drunbella Khoo said...

sun burn cik sha terserlah.
hihihihi.
;p

Shahira said...

T______T