Pages

Monday, May 31, 2010

suka dating bersamanya!


sesi camwhoring dalam kereta
;p



lebiu!

macam sudah menjadi perkara wajib bagi saya untuk hang out dengan beliau every week. baju boria lak tu takleh blah. heee malam minggu dimulakan dengan dinner di tempat faveret kami; Coffee Street pastu berlakulah sesi luahan perasaan. sobs. saya hampir-hampir menangis di hadapan dia. mujur Cik Hana ini faham isi hati saya. thanks dear sebab sudi menjadi telinga saya untuk dengar saya membebel & mencarut *ketika drive saja okay*.

malam minggu yang super duper busy sebab orang ganu duk sibuk turung Kuantang sampai pah cerohhhh! heee lagipun baru masuk gaji kot so orang Kuantan semua jadi OKB makan kena celeb kat luar sekali sekala. untuk Cik Hana, biarlah cinta mencari kita :)



xoxo


my other half

2 COMMENTS:

eykameow :) said...

saya pun suka orang terapat nampak same mcm saya ! bru lah sehati sejiwa!! :) comels u!!!!

Shahira said...

heeee.
boria dgn bff lagi seronot.
siap beli baju yg sama :D