Pages

Monday, May 3, 2010

my bff's e-day


pada 2 Mei 2010 yang lepas iaitu semalam, 2 kawan baik saya telah melangsungkan pertunangan mereka dengan kekasih hati. sorry for not be able to make it to your big day. nanti masa majlis kenduri kahwin aku janji akan datang okayy? A big congratulation tu Cik Mas dengan Encik Nazirul dan juga Cik Afie dengan Encik Muaz. cepat-cepat tau kahwin :D :D :D aku tumpang bahagia dan happy. hiks. persamaan majlis mereka ini ialah kedua-duanya guna tema warna merah jambu gitu. sweet. gambar ini pun dapat setelah dicuri daripada Facebook mereka. sedih kan? T______T si tukang pengupload gambar lambat sangat upload kat Facebook.

Cik Mas
panjang bebeno bulu mata tuuuuu

cium jangan tak cium
:)

lawanya pelamin Cik Afie
telur pun bermerah jambu
huhuhu

salam tu tangan bakal mak mertua
:D



xoxo


happy e-day!

0 COMMENTS: