Pages

Wednesday, May 26, 2010

tagged oleh cik ckeen


pesanan dari pihak penaja:

bila sudah sampai Malaysia, contact aku!
kita cit cat gossip tak ingat dunia
ketawa gelak kekek kekek dengan Cik Ieda

****

saya telah di tagged oleh Cik Ckeen

1. Apa yang bermain di fikiran anda?

ini nak jawap secara jujur atau tipu sunat?
T___________T

okaylah sejujur-jujurnya banyakkkkkkkkkkkkk sangat yang bermain 1 2 3 di dalam fikiran ini.
sampai tension... menangis seharian pada Sabtu lepas.

thesis progress.
bukan nak cakap pemalas T______T tapi sesiapa yang sedang dalam proses menyiapkan master thesis writing sure they know MACAM MANA PERASAAN ITU.
dengan idea tamau datang *merajuk kot*
selepas itu procrastination.
tapi semalam legaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat sebab sudah email draft Chapter 4 ke supervisor
supposed today kena buat Chapter 5 tapi hek hek hek :)

kerja kerja kerja.
sudah lama bermain-main since 2008.
hebat tak? belum ambil master lagi masa itu sudah fikir pasal kerja.
no wonder kepala makin botak (--'')
terngiang-ngiang kata-kata abah
"kerja dahulu baru boleh bertunang"
agak-agak bagaimana hendak ubah persepsi beliau?

banyak actually nak list satu persatu nanti jenuh nak membaca...
tapi itulah yang terpenting sekali dalam hidup buat masa ini.

2. Apakah nama samaran/panggilan korang?

Sha untuk kawan-kawan.
Shah untuk kawan-kawan foreigner.
Shera untuk kawan-kawan di Cenderawasih yang tidak boleh terima nama Sha *sobs* dan juga ehem ehem bakal mertua :)
Yuyu untuk kawan-kawan di Cenderawasih ngeh ngeh ngeh.
Adik special untuk famili dan sepupu sepapat.
Wati itu memang kena lempang dari gua!

3. Berikan 3 orang yang anda sayang:

kenapa tiga? sebab soalan nombor 3?
cit.

dalam hati saya ada 4 ruang.
satu untuk Abah.
satu untuk Emak.
satu untuk Along.
satu untuk Encik Busy :)

4. Panggilan untuk si dia...

B

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa...

kucupan luhur dari jiwamu di dahiku pada hari pernikahan kita..

6. Blog mana yang korang suka visit n aku boleh follow gak...??

fun simple dan entah nak cakap macam mana.
yang pasti memang buat saya tergelak.
:D

7. Tagged kan ke beberapa orang?

malas :D

1 COMMENTS:

ikeyz said...

(=_=)'
baeklah!!~

pesanan dterima..
:D