Pages

Friday, May 28, 2010

anjakan paradigma minggu ini


baru je tadi dalam entry tulis nak berita baik
jadi ini kot berita gembira pada minggu ini
alhamdulillah...

sila besarkan gambar rajah ini
:D

yeay! saya telah pun terpilih sebagai 10 peserta di dalam Summer Course 2010 in Bogor, Indonesia from 5 - 13 August 2010. ini adalah workshop yang dianjurkan oleh Hiroshima University dengan Bogor Agriculture University; Development within a low carbon world. peserta dipilih daripada kalangan alumni, young researchers and 2009 JASSO/JENESYS Program iaitu saya :D :D :D ini adalah satu pengalaman yang rasa tidak dapat dilupakan disamping melancong jalan-jalan ehemmm tak tak kena serius dalam workshop ini!

jenuh jugalah sesi goreng menggoreng dalam borang permohonan tu. ingat senang ke? hihi. seperti biasa sayalah seorang je peserta dari Malaysia. mujur Tetsu sensei pun join this program. saya pun baru perasan ekceli. yang paling best sekali semua free kecuali perbelanjaan sendiri seperti shopping ke leisure time ke. hee tak kisahlah asal dapat jejak kaki ke Jakarta, Indonesia secara free of charge pun okay ;)



xoxo


yeay!!

7 COMMENTS:

orkedanza said...

congratz kak sha!

.ieLah. said...

bestnyaa!

haa..kali ni visa sha takde la cop jepun jek macam ur mum cakap :)

Shahira said...

Heeeee :)
thanksssss.
Xsngka dpt actually.
Ngeh33 rezeki.

sapphire said...

wah bagus banget nih

boley nitip cowok cowok ganten

hik hik

terus nk nitip segala kan

best nya sha!jalan jalan sambil belajar sambil shoping skali :)

Shahira said...

huhu tp kan kak jauh seh dr bandung.
T_T

Drunbella Khoo said...

wow best.
tahniah cik sha.
:)

Shahira said...

hee tengsss bella :D