Pages

Monday, May 3, 2010

apabila di Roma


tidak dinafikan apabila saya tengok filem omputih ni, saya memang cuci mata dengan kehenseman watak hero. jadi minggu lepas, saya dengan Cik Aifaa berjaya menonton filem When In Rome lakonan Josh Duhamel & Kristen Bell di Alamanda. quite okayy lah sebab kau je Josh Duhamel yang kacak memang takleh blah. saya adored dengan kehenseman beliau masa tengok drama series Las Vegas. hiks. this film quite okayy lah. not so romantic. biasa-biasa je. tengok rating dalam majalah pun dapat 2 bintang setengah je huhuhuhu.

When In Rome
macam nak pergi honeymoon je kat sini
for free boleh?

si kacak tetapi hakmilik kekal Fergie
Josh Duhamel


****


Iron Man 2 sudah keluar pada 30 April lepas. plan nak tengok dengan Encik Ikhwan esok malam tapi entah sempat ke tidak kan? ke sekadar angan-angan je huhuhuhu sedih gini T_______T review dalam majalah cakap cerita ini macam merepek. selalunya sekuel mesti tak best. yang best adalah filem pertama juga kan? walau pape pun kita tengok dulu.

Iron Man 2
mujurlah si hero kacak orangya

Robert Downey Jr.
si kacak yang sudah tua
tapi sorry tidak boleh lawan Jeffrey Dean Morgan



xoxo


:D

0 COMMENTS: