Pages

Monday, May 24, 2010

ketinggalan zaman?


ini fakta yang saya baru tahu dalam beberapa hari lepas
ekceli baru je semalam dan tadi
T__________T

jambu gila!!
tapi ini bukan taste saya hek hek hek
gambar belas ihsan Pakcik Google

1. baru tahu final AF8 berlangsung semalam yakni hari Sabtu malam Ahad. padanlah orang asyik teruja pasal Shahir. siapa tu? sorry tak kenal. ehe. pergilah tanya Pakcik Google oh ni ke rupanya? padanlah orang cakap jambu. ekceli eiii annoying nya padahal mula teruja tulis ekceli. sambung cerita... saya sebenarnya tidak mengikuti langsung perkembangan AF ni. sebab apa? sebab kat rumah takde Astro! hahahahaha. kan kan? sebab tulah tatau langsung selok belok AF ini. last ambil port masa AF3 tu pun sebab aura si Mawi World tu telah terbuat aku terbeli CD beliau. mujur lagu best (ayat penuh kepura-puraan).

ini kategori hot and spicy
lebih-lebih lagi tengok body beliau
tergoda iman I
cis

tadi saya tanya abah saya...

"Abah, siapa menang Piala Thomas?"

"laa... berzaman dah baru nak tanya?"

"hehehehe baru teringat nak tanya..."

"China lah menang."

(--'')

see see ketinggalan zaman tak saya? iyolah mana layan newspaper dah sekarang itu semua crap je tipu tipu. Utusan Meloya, Kosmos, Harian Metrobus, Berita Berharian semualah itu dusta. malas nak ambil tahu pasal Malaysia dengan tak habis-habis 1Malaysia (ok terelmo pula kat situ) T_______T di rumah ini penuh dengan Harakah dan Keadilan tapi tak baca sangat pun. belek gitu-gituw je hiks.

lagi?

baru tahu bezakan antara cili padi dan cili merah yang pedas nauzubillah!

baru tahu nama penuh Timbalan Menteri Besar Pahang

baru tahu apakah itu "ali baba" dalam penggunaan nama kompeni Melayu oleh Cina

baru tahu spesies lelaki ini susah untuk difahami
T____________T



xoxo


baru tahu...

0 COMMENTS: